Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător de la FCSB: „O să vă șocheze! Azi i-a făcut o radiografie”

5 zile in urmă 14

Mihai Stoica a fost dat pe spate de un jucător de la FCSB! Conducătorul roș-albaștrilor a scos în evidență faptul că Valentin Crețu a jucat accidentat cu FC Botoșani, pe Arena Națională.

Oficialul celor de la FCSB a sesizat în repriza secundă că jucătorul lui Toni Petrea are serioase probleme și a subliniat că fundașul a demonstrat cu adevărat spirit de sacrificiu.

Condusă la pauză cu 0-1, FCSB a revenit spectaculos în partea a doua și a învins-o cu 3-1 pe FC Botoșani.

Mihai Stoica, fascinat de Valentin Crețu: „A demonstrat spirit de sacrificiu!”

Mihai Stoica a fost cu adevărat impresionat de devotamentul pe care l-a arătat Valentin Crețu și a dezvăluit că fotbalistul a jucat cu ruptură pe Arena Națională.

Ajuns la 32 de ani, Crețu a jucat 90 de minute în disputa cu FC Botoșani, chiar dacă durerile nu i-au dat pace pe finalul partidei.

„Vă spun ceva care o să vă şocheze. De prin minutul 70 ducea mâna la coapsă şi am tot strigat: <<Vali, eşti bine?>> <<Sunt ok, sunt ok>>. Tackling-ul lui e spre finalul partidei. Azi, medicul nostru i-a făcut o radiografie şi are o leziune fibrilară de dimensiuni mari. Are ruptură. Am câştigat meciul şi datorită faptului că Vali Creţu a demonstrat un spirit de sacrificiu…

Niciodată nu am văzut în carieră un fotbalist care să joace cu ruptură. S-a mărit în timpul meciului, că a jucat. Se rup fibrele. Ăsta e Creţu. Şi-a spălat toate păcatele, fără să dea o declaraţie (n.n. râde). E ieşit din comun. Între minutele 70-75 am văzut când ducea mâna la şold”, a declarat managerul general de la FCSB pentru Telekom Sport.

The post Mihai Stoica, dat pe spate de un jucător de la FCSB: „O să vă șocheze! Azi i-a făcut o radiografie” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă