Mihai Stoica dă noi detalii despre Florin Tănase după ce căpitanul lui FCSB a ratat banii arabilor: „Are un statut special!”

1 săptămână in urmă 14

Mihai Stoica a dat detalii despre Florin Tănase, care pentru moment a ratat transferul mult așteptat în străinătate care să îi umple conturile atât lui, cât și lui Gigi Becali.

Florin Tănase aștepta cu sufletul la gură perioada de transferuri din iarnă pentru a pleca în străinătate pe un salariu considerabil mai mare decât cel pe care îl primește de la FCSB, dar visul căpitanului vicecampioanei s-a spulberat, cel puțin pentru moment. Mijlocașul a plecat în cantonament împreună cu echipa antrenată de Toni Petrea, dar speră în continuare că un club va băga în curând mâna în buzunar pentru a-i achita clauza de reziliere în valoare de trei milioane de euro.

Managerul Mihai Stoica a anunțat că Florin Tănase se pregătește ca un profesionist în cantonament, astfel că este pregătit și să continue în tricoul lui FCSB și în a doua parte a sezonului.

Mihai Stoica, detalii despre Florin Tănase

Mihai Stoica a anunțat că Florin Tănase rămâne, pentru moment, la FCSB, deoarece niciun club nu a plătit clauza de reziliere în valoare de trei milioane de euro. Managerul lui FCSB spune că mijlocașul are un tonus foarte bun, este pus pe glume și se pregătește exemplar, astfel că nu este afectat că încă nu a reușit să plece.

Mihai Stoica a reconfirmat că formația vicecampioană este pregătită în orice moment să îi dea drumul lui Florin Tănase, dacă se va plăti clauza de reziliere.

„Tănase a rămas, nu s-a plătit clauza. Dacă se plăteşte, pleacă. Are un statut special, faţă de mine are statut special. Face glume, nu are probleme, se antrenează excepţional”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Florin Tănase a recunoscut, la finalul anului trecut, că își dorește să ajungă la un club care să îi ofere un salariu mare, chiar dacă această mutare i-ar micșora considerabil șansele de a mai juca în tricoul echipei naționale.

The post Mihai Stoica dă noi detalii despre Florin Tănase după ce căpitanul lui FCSB a ratat banii arabilor: „Are un statut special!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă