Mihai Stoica, cucerit de Ladislau Boloni. „Dacă se concretizează îmi scot pălăria în fața federației!” Cum l-a impresionat antrenorul

2 săptămâni in urmă 11

Mihai Stoica laudă decizia luată de FRF (Federația Română de Fotbal) de a negocia cu Ladislau Boloni.

După ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat să preia echipa națională a României, FRF s-a orientat către Ladislau Boloni (68 de ani).

Ladislau Boloni este liber de contract după scurta aventură la Panathinaikos, formație la care a stat din octombrie 2020 – mai 2021, iar oficialii Federației Române de Fotbal l-au chemat la București pentru a negocia preluarea primei reprezentative.

Mihai Stoica, cucerit de Ladislau Boloni

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a vorbit despre decizia luată de Federația Română de Fotbal de a se orienta către Ladislau Boloni și a explicat cum l-a impresionat experimentatul antrenor.

„Cred că a fost o discuţie preliminară înainte ca ei sa meargă la Nice. Dacă erau diferenţe foarte mari, pretenţii salariale mai mari nu cred că avea sens excursia până acolo. Dacă s-a întâmplat, înseamnă multe. Dacă se concretizează şi Boloni semnează nu am în garderoba pălărie, dar îmi achiziţionez una ca să o scot în fata federaţiei.

La ce ştim noi despre Boloni pare varianta cea mai bună. Având în vedere că s-a vehiculat doar nume cu puţină experienţă… Boloni este şi medic stomatolog care încearcă mereu să perfecţionez. Nu îl văd să stea relaxat, îl văd că se uita mereu la fotbal. El muncea mult când era selecţioner.

Eu saluta iniţiativa FRF şi m-aş bucura mult să vină selecţioner. A luat titlu în Belgia cu o echipă care nu era favorită la titlu. Asta e de subliniat. Când a plecat de la echipa naţională a fost o eroare. Nu era un antrenor cu un CV impresionant, dar nu trebuia scăpat după un an de zile.

Un stomatolog nu poate să nu fie meticulos. Nu cred că poate să fie cineva mai bine pregătit. Cred ca a fost impresionat de ofertă, nu cred că se astepta. Cred că are pe dreapta, cum se zice, şi nu se gândeşte la salariu acum”, a declarat MM Stoica pentru Telekomsport.ro. 

Ladislau Boloni a mai antrenat echipa națională a României

Ladislau Boloni a mai antrenat naționala României în perioada iulie 2000 – iunie 2001, după ce a pregătit AS Nancy între iulie 1994 – iunie 2000. Antrenorul a mai pregătit echipe precum Sporting SP, Stade Rennais, Monaco, Al Jazira, Standard Liege, Al Wahda FC, Lens, PAOK Salonic, Al Khor SC, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent și Panathinaikos.

The post Mihai Stoica, cucerit de Ladislau Boloni. „Dacă se concretizează îmi scot pălăria în fața federației!” Cum l-a impresionat antrenorul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă