Mihai Stoica, argument în „războiul” cu fanii de la FCSB: „Nu înțeleg de ce spun că ne-am bătut joc de ei!”

2 săptămâni in urmă 41

Mihai Stoica nu înțelege de ce fanii sunt atât de supărați după eșecul cu Dinamo (0-1), din Cupa României. Conducătorul celor de la FCSB le-a adus aminte suporterilor că roș-albaștrii și-au menajat mulți titulari și în sezonul trecut, atunci când au trecut clar de Dinamo, scor 3-0, tot în Cupă.

Directorul sportiv al celor de la FCSB a dat vina și pe ratarea imensă a lui Oaidă, din prima repriză, iar Mihai Stoica subliniază că Toni Petrea a încheiat meciul cu vedetele Tănase, Olaru și Coman în teren.

În urma eliminării din Cupa României, după 0-1 cu Dinamo, în „Ștefan cel Mare”, Gheorghe Mustață i-a cerut public lui Mihai Stoica să își dea demisia de la FCSB. Fără gol marcat în două meciuri consecutive, FCSB se pregătește de meciul din deplasare cu Hermannstadt.

Mihai Stoica: „Nu înțeleg de ce suporterii spun că ne-am bătut joc de ei!”

„Anul trecut am bătut Dinamo 3-0 în Ștefan cel Mare, în semifinalele Cupei României cu Pantea, Perianu, Niță și Dumitru. Ieri, la 0-0 la pauză, cu penalty refuzat și ocazie monumentală Oaidă în prima repriză, au intrat Tănase, Olaru și Coman. Mulți suporteri spun că ne-am bătut joc de ei. Efectiv nu înțeleg logica acestei alegații”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Echipa de start pe care a avut-o FCSB în meciul tur cu Dinamo, din semifinalele Cupei României: A. Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Pantea – Vînă, Ov. Popescu, D. Olaru – Moruțan, Ad. Petre, Ad. Popa

Echipa de start pe care a avut-o FCSB în partida cu Dinamo, din sferturile Cupei României: A. Vlad – Crețu, Haruț, Nedelcu, Panțîru – Șut, Vînă, Perianu – A. Niță, Buziuc, Oaidă

Noi ne dăm sufletul pentru echipa asta și tu joci cu copii de 15-16 ani cu Dinamo. Demisia totală, Meme! Noi, suporterii Stelei, cerem demisia lui Meme! M-am săturat câte mii de mesaj primesc de la suporteri. Domnule Meme, eu în numele suporterilor transmit ce vor suporterii: la revedere! – Gheorghe Mustață

The post Mihai Stoica, argument în „războiul” cu fanii de la FCSB: „Nu înțeleg de ce spun că ne-am bătut joc de ei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă