Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Claudiu Keșeru la FCSB: „Gigi Becali nu se uită la niciun antrenament, habar nu are de nimic!”

1 săptămână in urmă 13

Mihai Stoica, managerul general al clubului FCSB, a vorbit despre viitorul lui Claudiu Keșeru, atacantul în vârstă de 35 de ani al roș-albaștrilor.

Deși inițial voia să îl dea afară pe Claudiu Keșeru, patronul Gigi Becali s-a răzgândit și a anunțat că mai are nevoie de atacantul său. Nu același lucru a spus însă și despre Constantin Budescu, fotbalist care a plecat deja de la FCSB. 

Mihai Stoica a vorbit despre situația actuală a lui Claudiu Keșeru și a dezvăluit că atacantul are niște probleme fizice.

Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Claudiu Keșeru la FCSB

Managerul are doar cuvinte de laudă la adresa lui Claudiu Keșeru și a vorbit și despre patronul Gigi Becali, care, spune el, are încredere în echipă și în munca depusă de către staff-ul tehnic și de către jucători.

„Keşeru are o mică problemă de oridin fizic, dar atât. Ce a discutat patronul în media e una, noi ne facem treaba, e alta, fiecare ştie ce are de făcut. Claudiu e un profesionist desfăvârşit, are şcoala făcută în Franţa. (n.r. ca Boloni) Exact. Da, a debutat la Nantes odată cu Payet. Nici nu se ştie dacă va fi rezervă.

Adică el dacă va arăta foarte bine… să nu aveţi impresia că… să presupunem că noi jucăm pe 23. Gigi nu se uită la niciun antrenament, habar nu are de nimic, încredere are.

E Keşeru mult mai bine decât ceilalţi. Jucaţi, tată, cu Keşeru. Deci nu există aşa ceva. Că după aia se enervează după meci şi se întâmplă ce s-a întâmplat după meciul cu Sepsi… şi a avut dreptate, că ne-a măcelarit Sepsi”, a spus Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport.

  • 4 goluri în 13 meciuri a înscris Claudiu Keșeru pentru FCSB în actuala ediție a Ligii 1.
  • 1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Claudiu Keșeru, potrivit Transfermarkt.

„Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat. Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

The post Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Claudiu Keșeru la FCSB: „Gigi Becali nu se uită la niciun antrenament, habar nu are de nimic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă