Mihai Stoica a revenit la sentimente mai bune față de Peluza Nord: „M-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele”. Mesajul managerului de la FCSB, înainte de meciul cu Rapid

2 luni in urmă 33

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a avut un mesaj războinic pentru Peluza Nord, înaintea meciului cu Rapid, din campionat.

Meciul dintre Rapid București și FCSB se va disputa duminică, 15 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a cincea din Liga 1.

Înaintea acestei întâlniri, Mihai Stoica a anunțat că a trecut cu vederea toate conflictele pe care le-a avut în trecut cu suporterii din Peluza Nord și i-a îndemnat să meargă într-un număr cât mai mare la derby-ul cu Rapid.

Mihai Stoica, mesaj pentru Peluza Nord înainte de Rapid – FCSB

Suporterii lui FCSB au susținut echipa antrenată de către Dinu Todoran, de pe stadion, la toate meciurile disputate în acest început de sezon, iar acest gest l-a făcut pe Mihai Stoica să își amintească de vremurile bune.

„De când am văzut pe gard banner-ul Peluzei Nord, m-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele. Am trăit cu Nordul cele mai mari satisfacții profesionale din cariera mea. Să adăugăm duminică ÎMPREUNĂ o nouă victorie celor 3 consecutive de când v-ați întors pe Arena!”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

The post Mihai Stoica a revenit la sentimente mai bune față de Peluza Nord: „M-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele”. Mesajul managerului de la FCSB, înainte de meciul cu Rapid appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă