Mihai Stoica a recunoscut tot! I-a cerut lui Gigi Becali să dea afară un antrenor. „Dacă nu-l schimbi pe ăsta, pierzi campionatul!”

1 săptămână in urmă 32

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a recunoscut că i-a cerut lui Gigi Becali să-l dea afară pe Costel Gâlcă de la vicecampioana României.

Costel Gâlcă (49 de ani) a pregătit-o pe FCSB în perioada iunie 2014 – iunie 2015, dar antrenorul nu a avut o viață ușoară la vicecampioana României.

Mihai Stoica a dezvăluit că în 2015 i-a cerut lui Gigi Becali să îl dea afară pe Costel Gâlcă și a explicat de ce a dorit ca latifundiarul din Pipera să renunțe la serviciile antrenorului în vârstă de 49 de ani.

Mihai Stoica i-a cerut lui Gigi Becali să-l dea afară pe Costel Gâlcă de la FCSB

În 2015, FCSB avea un avans mare față de ASA Târgu Mureș, iar înainte de ultima etapă managerul general l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i cere să îl schimbe pe Costel Gâlcă.

FCSB a trăit cu emoții finalul sezonului după ce a remizat la Iași în ultima rundă, scor 0-0, și putea pierde campionatul dacă ASA Târgu Mureș câștiga meciul de pe teren propriu cu Oțelul.

„Când s-au apropiat la şapte puncte, l-am sunat pe Gigi şi i-am spus că dacă nu-l schimbi pe ăsta (n.r. – pe Constantin Gâlcă), pierzi campionatul. Nu joci nimic, absolut nimic. A pierdut campionatul, cum să-ţi zic… Oţelul, echipă retrogradată, putea pierde la Târgu Mureş… Nu-l cunoşteam pe Gâlcă, nu am lucrat cu el. Trofeul de la Ludogoreţ nu l-a mai câştigat”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

După plecarea de la FCSB, Costel Gâlcă a preluat-o pe Espayol, echipă pe care a pregătit-o între decembrie 2015 – mai 2016, iar apoi a mai pregătit echipe precum Al  Taawoun FC (octombrie 2016 – martie 2017), Al Fayha (mai – noiembrie 2017) și Vejle BK (martie 2019 – iunie 2021).

The post Mihai Stoica a recunoscut tot! I-a cerut lui Gigi Becali să dea afară un antrenor. „Dacă nu-l schimbi pe ăsta, pierzi campionatul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă