Mihai Stoica a confirmat că FCSB nu va juca în Cupa României: „Nu avem cum! Am trimis adresa la FRF și către FC Voluntari!”

1 lună in urmă 13

Mihai Stoica, managerul general al clubului FCSB, a confirmat faptul că echipa antrenată de către Edi Iordănescu se află în imposibilitatea de a se prezenta la meciul cu FC Voluntari, din Cupa României.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, FCSB a anunțat Federația Română de Fotbal că nu se va putea prezenta la meciul cu FC Voluntari.

Partida dintre FCSB și FC Voluntari, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, trebuia să se dispute miercuri, de la ora 21:00.

Mihai Stoica a confirmat că FCSB nu va juca în Cupa României

„Nu avem 13 jucători, nu avem cum să jucăm, suntem în situația în care am fost cu Farul. Am trimis adrese la FRF și către FC Voluntari”, a spus Mihai Stoica, potrivit Digi Sport.

Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt jucătorii de la FCSB infectați cu COVID-19. De asemenea, nici antrenorul Edi Iordănescu și staff-ul său nu au scăpat de virus.

Acestora li se adaugă un număr mare de jucători accidentați: Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

The post Mihai Stoica a confirmat că FCSB nu va juca în Cupa României: „Nu avem cum! Am trimis adresa la FRF și către FC Voluntari!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă