Mihai Stochiță, moment plin de optimism după înfrângerea cu Germania: „România va câștiga în Armenia, puneți la pariu”

2 săptămâni in urmă 2

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a vorbit despre rezultatul meciului dintre România și Germania, câștigat de nemți cu scorul de 1-0. El se arată optimist că în partida următoare, cu Armenia, naționala antrenată de Mirel Rădoi va câștiga.

Gnabry a marcat golul Germaniei, iar nemții sunt liderii grupei, cu șase puncte. România putea egala pe final, când Pușcaș sau Stanciu au avut golul în vârful bocancului. Pentru România urmează deplasarea infernală din Armenia, revelația grupei.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mihai Stoichiță, despre cum s-a descurcat România în meciul cu Germania, din preliminariile pentru CM din 2022

„Meciul putea să aibă o turnură mai neplăcută pentru noi, mie mi-a plăcut organizarea de joc a României, agresiv și la sfârșit se putea transforma într-un meci egal. Câștigăm în Armenia, puneți la pariuri.

Se poate mira oricine de orice formula, se miră unii și de formula lui Pitagora, a lui Einstein, de ce să te miri de cea a lui Rădoi. Am avut trei ocazii de gol, Pușcaș, Stanciu…

Senzația pe care o am eu e că trebuie să îi ajungem pe nemți, să ne organizăm și să creștem jucători cum o fac ei.  Am pierdut frumos”, a spus oficialul din cadrul FRF, după meciul desfășurat pe Arena Națională duminică.

The post Mihai Stochiță, moment plin de optimism după înfrângerea cu Germania: „România va câștiga în Armenia, puneți la pariu” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă