Mihai Rotaru, noi detalii despre cum l-a pierdut pe Octavian Popescu: „Nimeni nu a știut de această scăpare!”

1 lună in urmă 1

Mihai Rotaru revine cu noi detalii despre „afacerea” Octavian Popescu. Mijlocașul a ajuns de la Craiova la FCSB, iar multă lumea îi acuză pe olteni pentru greșeala impardonabilă de a pierde cu atâta ușurință noua „perlă” a Ligii 1.

Craiova a ratat șansa de a se apropia de liderii FCSB și CFR Cluj, după eșecul cu Chindia Târgoviște, de la Buzău. Imediat după meci, Mihai Rotaru a fost foarte critic la adresa jucătorilor: „Am un gust amar, aveam așteptări”.

Cu Andrei Ivan s-a rătăcit undeva pe drum și cu Baiaram încă este așteptat să explodeze, oltenii și-au „permis” să îl piardă gratis pe Octavian Popescu, ajuns în tabăra marii rivale de la FCSB.

Mihai Rotaru, noi detalii despre cum l-a pierdut pe Octavian Popescu: „Nimeni nu a știut de această scăpare!”

Mihai Rotaru spune că totul s-a întâmplat din cauza unei erori administrative, de care a aflat mult prea târziu. Între timp, mijlocașul a ajuns la 19 meciuri în Liga 1 sub tricoul FCSB și o clauza de reziliere de 100 de milioane de euro, fixată de Gigi Becali

„Octavian Popescu nu a fost jucătorul nostru, a fost împrumutat, colegii mei din partea administrativă au făcut o greșeală administrativă, nu i-au făcut contractual în continuare.

Numai că nimeni nu a știu de această scăpare a staff-ului administrativ. Obligatoriu îi faci și un contract și pentru perioada în care se activează clauza de prelungire”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Ion Geolgău, fostul jucător al Universității Craiova și managerul departamentului de scouting al FRF (Federația Română de Fotbal) a dezvăluit că jucătorul nu a fost lăsat la națională pe când aparținea de Craiova:

„După acele selecții, l-am chemat la echipa națională. Nu știu cum a ajuns el la Craiova în 2018. Ei nu au vrut să îi dea drumul la lot, iar faptul că nu au curajul să vină public și să spună că nu l-au lăsat din anumite motive mă dezamăgește.

Eu știu că sunt niște tipi corecți în club, dar probabil le este teamă, nu știu de ce sau de cine, de suporteri, chiar nu-mi dau seama. Eu nu i-am sunat să le cer socoteală”, a spus Ion Geolgău, care este contrazis de Mihai Rotaru:

„Este fals că nu am lăsat jucătorul la echipa națională”, a ripostat patronul Craiovei.

CHINDIA – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-0! ECHIPELE DE STAT

CHINDIA: Aioani – Căpuşă, Piţian, Celea, C. Dinu – Dulca, V. Raţă, P. Iacob, Dumitraşcu – D. Popa, D. Florea
REZERVE: D. Moldovan, Yameogo, Mitrea, Berisha, Fomba, Kocic, Neguţ, Atanase, Martac
ABSENȚI: Negrea (accidentat), Corbu, Neicuțescu, Cherchez (indisponibili)
ANTRENOR: Emil Săndoi

CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Căpăţână, Cicâldău, Baiaram – Ivan
REZERVE: L. Popescu, Mitran, Vătăjelu, Screciu, Fedele, Bic, Bărbuş, J. Camara, Tudorie
ABSENȚI: Ofosu, Acka, Bălașa (accidentați), M. Roman II (indisponibil)
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / Asistenți: Marinescu Vasile (Bucureşti) și Artene Ovidiu (Vaslui)

Octavian Popescu este fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepție, un geniu. Numai Hagi a fost așa! Așa zic eu. Octavian Popescu e al doilea geniu, e fenomen!
Gigi Becali

The post Mihai Rotaru, noi detalii despre cum l-a pierdut pe Octavian Popescu: „Nimeni nu a știut de această scăpare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă