Mihai Rotaru nici nu se uită la clasament: ”Suntem cu capul sub pământ” + a schimbat obiectivele Universității Craiova

2 săptămâni in urmă 29

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf a ajuns în această situație pentru că nu a câștigat niciunul dintre ultimele șapte jocuri din Liga 1, iar Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a recunoscut că momentul este greu de ”digerat”.

Mihai Rotaru nici nu se uită la clasament

Ca să ne uităm la vârf, trebuie să scoatem capul, dar noi nu-l scoatem, suntem cu capul sub pământ. Au fost șapte meciuri cu rezultate nefavorabile. Poți să spui că a fost ghinion, dar sunt șapte meciuri legate fără victorie.

Trebuie să tragem linie și să o luăm de la capăt. Săptămâna viitoare se pleacă în cantonament și sperăm să fie altfel din perspectiva rezultatelor”, a recunoscut Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În ceea ce privește obiectivele pentru 2022, Mihai Rotaru a transmis că Universitatea Craiova, care și-a propus titlul în acest sezon, nici nu mai poate spera la primele două poziții, ocupate de CFR Cluj și de FCSB, astfel că speră la clasarea pe locul trei, câștigarea Cupei României, dar și o calificare în grupele Conference League.

Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova. Locul trei, câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană, Conference League, că nu putem spera la Champions League dacă terminăm pe locul trei”, a transmis Mihai Rotaru.

Prioritatea Universității Craiova pentru perioada de mercato din ianuarie

Mihai Rotaru a vorbit și despre campania de achiziții care urmează în ianuarie, când Universitatea Craiova își propune să aducă un fundaș central, care reprezintă prioritatea, un mijlocaș defensiv, dar și o ”extremă” care poate evolua în ambele flancuri.

Vrem să aducem jucători pe două-trei posturi. Căutăm un fundaș central, un jucător care să acopere linie din față, în special benzile, și, eventual, un mijlocaș defensiv”, a spus Mihai Rotaru.

Etichete: mihai rotaru , obiectiv universitatea craiova

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă