Mihai Rotaru le-a dat satisfacţie fanilor Craiovei. După Papură, un alt personaj a părăsit clubul | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 4

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, le-a oferit satisfacţie suporterilor din Peluza Nord, care au solicitat în mai multe rânduri renunţarea la antrenorul principal Cornel Papură precum şi la preparatorul fizic Cornel Blejan.

Galeria i-a catalogat drept „marionete” pe cei doi angajaţi ai clubului şi i-au reproşat lui Rotaru că „se joacă de-a Gigi Becali”, cerând plecarea lui Papură şi Blejan.

Astfel, Mihai Rotaru i-a pus pe liber pe ambii „inamici” ai galeriei, în aceeaşi zi. Primul a fost tehnicianul oltean, sâmbătă la prânz.

Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Cornel Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!” a fost comunicatul clubului din Bănie.

Papură şi Blejan lucrau în club din 2013

După Cornel Papură (47 de ani) a venit rândul preparatorului fizic Cornel Blejan (37 de ani) să-şi rezilieze contractul cu gruparea din Bănie. Papură şi Blejan se aflau în cadrul clubului din 2013, fiind alături de Mihai Rotaru de la începutul proiectului CS Universitatea Craiova. Blejan a fost preparator fizic în toţi aceşti ani, iar Papură a îndeplinit diverse funcţii în club.

Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru că la Craiova nu mai e acceptata mediocritatea și că pe suporterii Științei nu îi încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Suporterii Universității Craiova merita mult mai mult, merita performanţă si o echipă care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

Îl somăm pe Mihai Rotaru sa numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a Gigi Becali cu marionetele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge” a fost mesajul Peluzei Nord pentru Mihai Rotaru, adresat acum un an şi retransmis în urmă cu câteva zile.

Blejan, înlocuit cu doi preparatori străini

În locul lui Cornel Blejan, Universitatea Craiova a adus doi preparatori fizici străini, pe portughezul Rui Santos, cel care se ocupă de latura de fitness, de exerciţiile la sala de forţă, şi pe scoţianul Ian Coll, cel care pregăteşte antrenamentele pe parte fizică. Lusitanul a fost anul trecut în staff-ul celor de la Reading, în timp ce scoţianul a lucrat la Celtic Glasgow şi la Ludogorets Razgrad.

 

The post Mihai Rotaru le-a dat satisfacţie fanilor Craiovei. După Papură, un alt personaj a părăsit clubul | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă