Mihai Rotaru este supărat pe Edi Iordănescu! Cei doi au tratat în mai multe rânduri o colaborare la Craiova

3 luni in urmă 19

Liga 2: FC U Craiova 1948 - Metaloglobus, marți, 17:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

Numai că omul care decide totul în Bănie, Mihai Rotaru, este supărat pe tehnician!

Relaţia dintre Rotaru şi Iordănescu jr. era cunoscută drept una apropiată şi părea plauzibilă numirea lui. Cei doi au tratat în mai multe rânduri, însă fără succes. Acum, antrenorul era liber de contract şi putea veni imediat la echipă.

Şi Ioan Niculae era convins că antrenorul va alege Astra, deşi ştia că nu are suficienţi bani să dea la echipă pentru a stinge toate datoriile, aşa cum promisese. Este clar, însă, că Universitatea Craiova ar fi fost mult mai tentantă. Până la urmă, Edi este tot liber de contract.

Mihai Rotaru este supărat pe Edi Iordănescu

Din informaţiile Digi Sport, Mihai Rotaru este supărat pe Edi Iordănescu din iarna anului trecut, când Craiova a insistat mult pentru el, dar mutarea sa de la Gaz Metan Mediaş nu s-a realizat.

Ioan Mărginean, preşedintele medieşenilor la vremea respectivă, a ieşit public şi a spus că nu e de acord cu nicio variantă propusă de olteni pentru a-l elibera pe Edi, însă acţionarul Universităţii crede că afacerea s-ar fi realizat dacă Iordănescu era dispus să facă unele concesii.

Speranţele în aducerea lui Mirel Rădoi la Craiova au fost importante

De asemenea, în balanţa excluderii lui Edi din calcule după plecarea lui lui Bergodi probabil că a atârnat şi faptul că sosirea sa ar fi dus la îndepărtarea totală a lui Corneliu Papură, unul dintre apropiaţii lui Rotaru. Este ştiut faptul că cei doi antrenori se află la cuţite, după un schimb la distanţă de replici acide.

Totodată, varianta Mirel Rădoi era extrem de atractivă pentru olteni. Şi probabil că s-ar fi concretizat dacă naţionala României ar fi pierdut fără drept de apel meciurile cu Norvegia şi cu Irlanda de Nord. Aşa, unul a fost câştigat la masa verde, iar celălalt s-a terminat la egalitate, 1-1, aşa că selecţionerul nu avea niciun motiv să demisioneze.

Etichete: edi iordanescu , mihai rotaru , antrenor craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă