Mihai Rotaru, anunț fără echivoc despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf! ”Dacă vom continua așa, retrogradăm”

2 săptămâni in urmă 22

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a vorbit despre situația echipei și a recunoscut că dacă seria actuală va continua, există inclusiv posibilul retrogradării.

Mihai Rotaru, anunț fără echivoc despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf la Craiova

În același timp, Mihai Rotaru a transmis că schimbarea lui Laurențiu Reghecampf nu este luată în calcul, pentru că seria nefastă este cauzată și de ghinion, și că noile obiective ale echipei sunt clasarea pe locul trei în Liga 1 și câștigarea Cupei României.

Nu există cu dacă. Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere.

Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova.

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dorințele lui Mihai Rotaru pentru anul 2022

În ceea ce privește dorințele pentru anul viitor, din punct de vedere fotbalistic, Mihai Rotaru a reiterat că speră la clasarea pe podium în Liga 1 și la câștigarea Cupei României, dar și la accederea în ediția viitoare a grupelor Conference League.

Locul trei, câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană, Conference League, că nu putem spera la Champions League dacă terminăm pe locul trei”, a spus Mihai Rotaru.

Etichete: laurentiu reghecampf , mihai rotaru

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă