Mihai Rotaru a recunoscut! Pe cine vrea la Craiova: „E o variantă”

3 săptămâni in urmă 24

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022, 22:01 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 22:06

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre țintele din actuala perioadă de transferuri. 

Laurențiu Reghecampf a cerut întăriri în această iarnă, iar finanțatorul Mihai Rotaru a trecut la treabă. Vrea să aducă la CS Universitatea Craiova un fundaș central, un închizător și un fotbalist polivalent, de bandă. A confirmat că este interesat de un singur nume, Mike Cestor, apărătorul aflat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj. 

 „A fost alegerea soției! Voiam să vin pentru Flavius”

Dinamo

Dinamo ratează un fotbalist trecut pe la FCSB și Craiova: „A fost alegerea soției! Voiam să vin pentru Flavius”

Pe cine vrea Mihai Rotaru la CS Universitatea Craiova

„Încercăm să aducem doi, cel mult trei jucători. Să vedem ce reușim. Perioada de mercato din iarnă este una destul de proastă. Dacă un fotbalist e liber acum, înseamnă că are o problemă.

Discutăm pentru un fundaș central, avem ceva analiză pentru un jucător care poate să joace în banda stânga și banda dreaptă. Dacă găsim ceva extraordinar pentru postul de închizător, atunci discutăm. Cestor poate să fie o variantă doar din vară. Acum e sub contract!”, a spus Mihai Rotaru, la Telekom Sport. 

Mihai Rotaru: „L-am ofertat pe Marian Copilu în vară”

Mihai Rotaru admite că are o relație specială Marian Copilu, fostul președinte al campioanei CFR Cluj, și că l-a ofertat în vară. 

„Au apărut un milion de informații. Când una va fi una oficială, noi o vom confirma. Cu Marian Copilu sunt prieten de ani buni. Cum sunt cu Reghecampf și cum sunt cu alți oameni de fotbal.

Discutăm de 10 ani de zile, dar pe alte teme. Vorbim o dată la două săptămâni. L-am ofertat astă-vară pe Marian Copilu, când a plecat de la CFR Cluj. A spus nu, dar acum nu are rost. Nu putem exclude niciodată o eventuală cooptare, avem o relație specială, dar nu e cazul acum”, a eplicat Mihai Rotaru. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Dinamo ratează un fotbalist trecut pe la FCSB și Craiova: „A fost alegerea soției! Voiam să vin pentru Flavius”

FCSB și Craiova stau la pândă » Vor fundașul care refuză prelungirea cu CFR Cluj

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț HALUCINANT! Ireal ce urmează de luni: 'Vine în regim turbo'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă