Mihai Rotaru a explicat de ce a plecat Octavian Popescu de la Universitatea Craiova. „A fost o greșeală birocratică!”

2 luni in urmă 4

Mihai Rotaru, finanțatorul echipei Universitatea Craiova, a explicat de ce a plecat Octavian Popescu, noua perlă a lui Gigi Becali, de la gruparea din Bănie.

Patronul oltenilor susține că Octavian Popescu a evoluat la Universitatea Craiova sub formă de împrumut, dar că angajații săi „au făcut o greșeală birocratică” și  au omis să îi ofere un contract pe următoarea perioadă fotbalistului în vârstă de 18 ani care e titular meci de meci la FCSB.

Octavian Popescu ajunsese la Universitatea Craiova sub formă de împrumut, dar clubul din Bănie au uitat să se ocupe de opțiunea de cumpărare. Astfel, fotbalistul în vârstă de 18 ani a ajuns la FCSB, iar în 2020 a fost promovat de Toni Petrea la prima echipă a roș-albaștrilor.

De ce a plecat Octavian Popescu de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a comentat și în legătură cu acuzațiile aduse de Silviu Bogdan, fostul director al Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, cel care susține că oltenii i-au refuzat perlei lui Gigi Becali prezența la loturile naționale.

Octavian Popescu n-a fost niciodată jucătorul nostru, el a fost împrumutat la Universitatea Craiova cu clauză de cumpărare. Colegii mei de la administrativ au făcut o greșeală birocratică, toată lumea a fost de acord , de la cel mai mic la cel mai mare, că jucătorul merita să rămână la Craiova. Dar nu i s-a făcut contract pe perioada următoare. Era o chestie obligatorie atunci când e vorba de un împrumut cu opțiune de cumpărare.

E fals că nu l-am lăsat la națională, nu e vreun club care să facă asta. Nu ai voie să nu lași la echipa națională un jucător convocat în datele stabilite. E vorba de altceva – oamenii de acolo au vrut să-l vadă extra, dar extra noi nu trimitem pe nimeni la astfel de acțiuni”, a spus Mihai Rotaru, citat de Digisport.ro.

The post Mihai Rotaru a explicat de ce a plecat Octavian Popescu de la Universitatea Craiova. „A fost o greșeală birocratică!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă