Mihai Rotaru a anunțat numele primului jucător transferat la Universitatea Craiova: „A fost o poveste!”

2 săptămâni in urmă 11

Mihai Rotaru i-a liniștit pe fanii Universității Craiova! Lyes Houri va continua în tricoul oltenilor.

Deși tocmai a suferit o accidentare serioasă, Rotaru n-are de gând să se despartă de fotbalistul care a impresionat în tricoul formației din Bănie.

Cotat la 1,2 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, Lyes Houri a jucat în 13 meciuri în acest sezon pentru Universitatea Craiova. El a marcat două goluri şi a oferit un assist.

Lyes Houri rămâne la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru: „A fost o poveste!”

Jucătorul de 25 de ani este împrumutat până în vară de la formaţia maghiară MOL Fehervar şi clubul din Bănie trebuie să achite 600.000 de euro pentru un transfer definitiv. Mihai Rotaru a dat asigurări că acest lucru se va întâmpla.

„Houri cred că va rămâne cu noi și după această neplăcută accidentare. A fost o poveste că noi am hotărât să nu activăm clauza de a rămâne la noi. Nu e adevărat, noi vrem să rămână jucătorul nostru. Va fi operat în Franța săptămâna viitoare, apoi sperăm să decurgă totul bine”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Noi suntem prizonierii propriului succes. Considerăm că am ratat un sezon în condițiile în care am luat Cupa și Supercupa. Asta înseamnă că am construit o echipă bună. Gândiți-vă ce nebunie a fost la prima cupă câștigată după 25 de ani, iar acum suntem supărați după două trofee cucerite. Dar așa trebuie să fim când ratăm podiumul” – Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

The post Mihai Rotaru a anunțat numele primului jucător transferat la Universitatea Craiova: „A fost o poveste!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă