Mihai Răduț, sătul de fotbalul din Liga 1! "Semnezi contract de profesionist și îți dai seama că ai fost amator"

1 săptămână in urmă 20

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Fotbalistul care a fost dorit de Dinamo în vară s-a arătat foarte dezamăgit de situația din Liga 1, unde echipele nu-și plătesc jucătorii.

Mihai Răduț: "Astra nu ar merita să fie nici în liga a 3-a"

Plecat de la Astra după ce echipa patronată de Ioan Niculae a retrogradat în liga secundă, Mihai Răduț spune că încă mai are bani de primit de la giurgiuveni și deplânge situația în care au ajuns fotbaliștii români.

"Știe toată lumea ce probleme au fost la Astra și nici acum nu mi-am recuparat banii. Cred că mai am de luat vreo 50.000 de euro de la Astra. În România, am pierdut bani la toate echipele, la care am fost. Am depus memoriu, dar ce să faci. Că, în România, dacă depui un memoriu, durează trei ani și tot pe ei îi ajută. Sunt legile făcute de așa natură încât tu, ca jucător, nu ai niciun drept.

Semnezi contract de profesionist, te crezi profesionist la Liga 1. Și, când se întâmplă o chestie din asta, îți dai seama că tu, de fapt, ai fost amator. N-are nimeni nicio putere. Până te bagă la comisii, durează câteva luni. Iar acolo amână de nu știu câte ori. Astra cere de câte ori vrea ea amânarea, poate să se amâne doi ani de zile. Îi pun să plătească o amendă de 500 de euro, iar ei o tot amână.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

La fiecare lună le mai dau câte 500. Până intră în insolvență, apoi gata. Nu poți să-ți bați joc de oameni așa… Astra trebuia să fie, în situația în care este acum, de mulți ani de zile. Numai că a fost Dani Coman băiat inteligent, a adus jucători cu calitate și au dus-o din asta.

La cum este clubul organizat, de fapt, cum nu este organizat, n-ar merita să fie nici în liga a 3-a. Ar trebui să se desființeze din start", a spus Răduț, conform Fanatik.

CFR, FCSB și Universitatea Craiova, favoritele lui Răduț pentru câștigarea titlului

Fost fotbalist la FCSB, Răduț laudă echipa patronată de Gigi Becali, dar crede că lupta la titlu o să se dea între mai multe formații.

"Urmăresc Liga 1 la televizor. Mi se pare că sezonul acesta este mai frumos, pentru că au revenit echipele de tradiție și vin suporterii la stadion. E mai antrenant. Au fost și câteva meciuri bune.

Rapidul a început super bine, dar, din păcate, s-a cam dezumflat. În continuare, mi se pare că CFR, FCSB și Craiova sunt echipele cele mai puternice de anul acesta. Deși Craiova este destul de în spate, mi-a plăcut cum a jucat, în ultimele meciuri. Au jucat un fotbal ofensiv, cu ocazii multe, pasează bine. A venit Lyes Houri, care foarte bine s-a integrat.

FCSB, la fel, cu venire lui Edi se vede că încep să-și formeze anumite trasee de joc. CFR are punctele pe care le-a acumulat cu Șumi și, în continuare, are jucători buni pentru România, deși nu sunt un mare fan al jocurilor lor. Dar se pare că adună puncte și titluri.

Aștept să-și revină Sepsi, pentru că mă așteptam să facă o figură frumoasă anul acesta. Voluntariul este o surpriză plăcută, bravo lor. Am văzut ce a zis și Tamaș, că secretul este să-ți plătești jucătorii la zi.

Dacă ar fi să mă iau după jocul din ultimele meciuri, cred că Universitatea Craiova are cu adevărat șanse, pentru prima dată, la titlu. Dar CFR este o echipă destul de puternică și, încă, foarte pragmatică cu Dan Petrescu. Și FCSB vine tare din urmă. Cred că este o luptă destul de strânsă la titlu", a spus Răduț, conform sursei citate.

Etichete: bani , mihai radut , astra giurgiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă