Mihai Popescu pleacă de la Dinamo cu conturile pline: ”Mi-au fost plătite restanțele”. Ce spune despre proiectul spaniolilor

2 months ago 2

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Mai mulți jucători au fost aduși pe salarii mari la Dinamo. Popescu se bazează pe Cosmin Contra în proiectul spaniolilor.

Mihai Popescu: ”Nu cred că venea Contra într-un proiect în care nu crede”

”A fost cel mai greu sezon pentru Dinamo, pentru mine, am fost depistat cu acest virus. Sunt două șanse. Să reușească ce au început sau să dea faliment. Mister nu cred că venea într-un proiect în care nu crede. Mă gândesc că nu vor plăti salariile astea atât de mari o lună sau două.

Mie mi-au fost plătite restanțele salariale. Dinamo o să rămână tot timpul în sufletul meu. Dacă am plecat de la club nu înseamnă că nu o să mai țin cu ei. Fiecare își dă cu părerea, vorbește despre anumiți jucători.

Cred că lumea mă cunoaște și se poate bza pe caracterul meu. Oamenii mă cunosc de atâta timp și cred că nu și-au făcut o idee proastă despre mine”, a spus Popescu, la plecarea din țară.

Mihai Popescu a cucerit Cupa Ligii alături de Dinamo, tot cu Cosmin Contra antrenor, dar și Supercupa României cu FC Voluntari, club la care a fost împrumutat de Dinamo.

Popescu este la a doua experiență în Scoția, acolo unde a mai evoluat pentru St. Mirren.

Etichete: dinamo , hearts , mihai popescu
Read Entire Article
Powered By Seo Tools