Mihai Pintilii a impresionat la debutul pe banca FCSB-ului. „Și-a îndeplinit obiectivul. Mi-a plăcut că nu a exagerat!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

2 months ago 2

Narcis Răducan a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre debutul lui Mihai Pintilii pe banca tehnică a celor de la FCSB, iar fostul oficial al grupării roș-albastre a avut cuvinte de laudă la adresa fostului mijlocaș central.

Fostul oficial al grupării finanțate de Gigi Becali crede că Mihai Pintilii a făcut o treabă bună pe banca FCSB-ului la meciul cu Backa Topola, scor 6-6 (4-5 după loviturile de la 11 metri), dar este sigur că fostul mijlocaș central nu a configurat echipa pentru duelul cu formația din Serbia.

Mihai Pintilii a impresionat la debutul său pe banca FCSB-ului

„Pintilii nu este un antrenor principal cu normă întreagă, dar e foarte bine că s-a întâmplat așa. El a fost un bun motivator și în vestiar, iar acest lucru s-a văzut și la meciul de ieri. De pe bancă a venit echilibru, a țipat la ei, iar pentru jucătorii tineri trebuie să mai și strigi. Mi-a plăcut că nu a exagerat nici la golurile marcate, dar nici la cele primite. Eu zic că a fost foarte bun și FCSB o să mai apeleze la el, e cineva de încredere. Nu e simplu să faci niște lucruri. El a fost foarte conectat și și-a îndeplinit misiunea. Nu cred că el a configurat echipa, ci a fost sfătuit, dar și-a îndeplinit obiectivul și e un plus pentru el calificarea istorică.

Cred că Petrea și Neubert au avut mari emoții, mai ales că această victorie apare și în CV-urile lor”, a spus Narcis Răducan, fostul oficial al FCSB-ului, pentru ProSport LIVE.

The post Mihai Pintilii a impresionat la debutul pe banca FCSB-ului. „Și-a îndeplinit obiectivul. Mi-a plăcut că nu a exagerat!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools