Mihai Petre a revenit pe sticlă! Ce invitat genial a avut la prima ediție a emisiunii sale VIDEO

1 lună in urmă 1

După ce a plecat din juriul de la „Românii au talent”, Mihai Petre a decis să fie pe cont propriu. Fostul jurat și-a făcut propria lui emisiune, care apare pe canalul de YouTube. Vedeta intenționează să aibă diverși invitați celebri. Pe cine a intervievat la prima sa ediție?

Mihai Petre are propria sa emisiune

Mihai Petre și-a lansat un podcast online. Emisiunea renumitului coregraf se numește Mihai Petre Show, iar primul său invitat a fost prezentatoarea de știri Andreea Esca.

„Ca să nu încep abrupt și să mă bâlbai de la începuturile mele în online, primul invitat este o bună prietenă și super profesionista, Andreea Esca, care nu mai are nevoie de nicio prezentare”, a scris coregraful în descrierea clipului de pe YouTube.

Emisiunea pare a fi un dialog degajat între moderator și invitat, iar ca să-i de-a startul într-o notă de umor, Mihai Petre a întrebat-o pe Andreea Esca care este treaba cu salariul.

„N-ai tu treabă cu asta”, i-a răspuns în aceeași notă umoristică prezentatoarea.

În urmă cu câteva zile Mihai Petre își anunța  emisiunea printr-un mesaj postat pe contul sau de socializare.

„De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanți, pe care am început să o fac din vara anului trecut.

Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a scris dansatorul, pe pagina sa de Instagram.

Petre, cel mai exigent jurat

Coregraful a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent”, fiind cunoscut ca unul dintre cei mai exigenți dintre jurați. În cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro, vedeta tv a vorbit despre momentul în care a luat naștere pasiunea pentru dans.

Pe la vreo 12 ani am început să dansez. Mama a fost cea care m-a îndrumat, care m-a trimis la cursuri. Eu am făcut karate de la 8 până la 12 ani şi îmi plăcea foarte mult, dar din păcate programul de la şcoală nu îmi mai permitea să merg la antrenamente. Şi atunci, mama mea avea o colegă la şcoala la care preda, o profesoară de educaţie fizică care făcea dans. I-a povestit mamei despre chestia asta, ea a fost foarte încântată şi m-a dus şi pe mine cu forţa aşa, că nu prea acceptam ideea asta la început. Nu mă simţeam atras deloc de dans.

Cel mai mult l-au atras competițiile de dans, după cum declara coregraful, acestea fiind motivul pentru care a continuat cu dansul. Mihai Petre a părăsit juriul show-ului Românii au talent de la Pro TV. Locul său a fost luat de Alexandra Dinu. Aceasta stă la masa juriului alături de Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu.

 

The post Mihai Petre a revenit pe sticlă! Ce invitat genial a avut la prima ediție a emisiunii sale VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă