Mihai Petre a rămas fără bani, acte și telefon, în vacanță. „Am pățit-o foarte rău”

3 săptămâni in urmă 9

Mihai Petre a fost invitat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, în cadrul căreia a povestit despre un eveniment extrem de neplăcut, petrecut în urmă cu ceva timp, în timpul vacanței sale în Polonia.

„Am pățit-o foarte rău. Nu vreau să-mi aduc aminte. (…) Eram într-o vacanță în Polonia și mi-am uitat telefonul la toaletă, pe chestia aia de hârtie igienică.

169966265_285655729596699_3370266929838294140_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Am plecat liniștit, cum se duce omul. Aveam și un portofel de travel și când m-am întors nu mai era, eu deja eram la poartă… Nu mai aveam nici tichetul de parcare, nici pașaport, nici carduri, nici nimic”, a povestit Mihai Petre la Pro TV.

Situația a fost atât de gravă încât dansatorul a avut nevoie de ajutorul ambasadei. „M-am dus: „Bună ziua, poliția unde este la dumneavoastră aici?”. M-a luat poliția, m-au scos, am ajuns pe la Ambasada României din Varșovia. (…) Au dispărut cu totul.

La un moment dat, țin minte că voiam să-mi cumpăr o apă și m-am dus și mi-am dat seama că nu-mi pot cumpăra o apă, cee ce-i destul de ciudat…”, a mărturisit dansatorul.

Mihai petre este căsătorit cu Elwira

Mihai Petre și soția lui, Elwira, sărbătoresc anul acesta 12 ani de căsnicie, dar se cunosc de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună două fetițe și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă