Mihai Neșu vine la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog emoționant despre credință și speranță, terapie și acceptare

4 zile in urmă 16

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022, 14:29 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 14:29

Mihai Neșu (39 de ani), fostul fundaș de la Steaua / FCSB și FC Utrecht, este cel mai nou invitat al lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, joi, de la ora 19:00, la podcastul „Profu' de Sport”, noul proiect lansat de Gazetă.

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Exemplu de credință, forță și suflet, Mihai Neșu vorbește în cel mai nou episod al podcastului despre stadiul lucrărilor la centrul de recuperare pe care-l construiește la Oradea, proiectul de suflet al fostului fotbalist care va fi dedicat copiilor cu dizabilități și pentru care strânge în continuare fonduri. 

Neșu explică motivele pentru care consideră că accidentarea suferită în 2011 „n-a fost în zadar”, discutând și despre lucrurile pe care le-a câștigat în plan spiritual de când se află imobilizat într-un scaun cu rotile. „Bichonul”, așa cum era poreclit la începuturile carierei, rememorează și episoade inedite petrecute în perioada în care a evoluat în Ghencea, vorbind și despre legăturile sale cu George Ogăraru, MM Stoica sau Gigi Becali.

CV Mihai Neșu

  • Post: fundaş stânga, 1.76 m
  • Data naşterii: 19.02.1983 (Oradea)
  • Cariera: Steaua Bucureşti / FCSB (2001-2008), FC Utrecht (2008-2012)
  • Echipa naţională: 8 selecţii/0 goluri
  • Palmares: campion cu Steaua / FCSB (2001, 2005, 2006), Supercupa României cu Steaua / FCSB (2001, 2006)
  • Declarat cel mai bun fundaş stânga din Olanda (2008)

2011e anul în care Neșu a suferit la un antrenament al lui Utrecht tragicul accident în urma căruia a paralizat

Fundația Mihai Neșu construiește un centru de recuperare

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

 „Tot respectul pentru Hagi! Ca antrenor, m-a impresionat mai mult decât Lucescu sau Iordănescu”

PROFU' DE SPORT

CTP, în podcastul „Profu' de Sport”: „Tot respectul pentru Hagi! Ca antrenor, m-a impresionat mai mult decât Lucescu sau Iordănescu”

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”:

EXCLUSIV VIDEO Cristian Tudor Popescu, impresionat de David Popovici: „La început, am avut un moment de rezervă în legătură cu tupeul excesiv. Dar are personalitate, nu e un roboțel”

VIDEO Emil Grădinescu, la Profu' de Sport: „FCSB e Steaua! Mă umflă râsul când văd decizia justiției. Dar și patronul FCSB e malefic”

VIDEO Emil Grădinescu a povestit în podcastul GSP cum a fost agresat la meciul Stelei: „Mi-a dat cu o pâine în cap! Era uscată, tare ca piatra”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă