Mihai Morar și-a lansat prima carte în ziua în care a împlinit 40 de ani. Cine l-a ajutat să scrie „Despre sensul vieții”

1 săptămână in urmă 195

Ziua de 14 octombrie e una specială pentru Mihai Morar. Este chiar cea în care e sărbătorit. A împlinit 40 de ani și cu această ocazie a lansat prima lui carte intitulată „Despre sensul vieții”. Recunoaște că a avut și un ajutor de nădejde.

Cartea a pornit din dialogul lui Mihai Morar cu Părintele Constantin Necula. Chiar pe copertă cei doi apar împreună. „Despre sensul vieții”, Mihai Morar a vorbit pe larg, într-o postare pe rețelele de socializare. „DARUL MEU AZI, LA 40 DE ANI, ESTE… …aceasta carte. De ziua mea, îți dăruiesc prima mea carte.

De azi, nu îmi mai aparține, pentru că îmi doresc ca această carte să devină locul tău preferat. Când vrei să fugi de lume și să ajungi la tine. Născută din conversația faină și simplă cu Părintele Constantin Necula, „DESPRE SENSUL VIEȚII” apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea.”, a scris prezentatorul pe Facebook.

Mihai Morar și-a lansat prima carte în ziua în care a împlinit 40 de ani. Cine l-a ajutat să scrie „Despre sensul vieții”

El a revenit cu completări și a dezvăluit care e subiectul cărții lui. „Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre “a fi” în vremuri în care am uitat să fim.

E o carte despre “ÎNSĂȘI VIAȚA”, așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani.”, a încheiat mesajul Mihai Morar.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihaimorar%2Fvideos%2F358279356084339%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="317" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Pe Instagram, acolo unde are peste 700.000 de fani, mulți l-au felicitat deja. Andreea Berecleanu, Elena Ionescu, Ana Ionescu, Doru Todoruț și mulți alții i-au urat deja „La mulți ani”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă