Mihai Mironică dezvăluie: „M-a sunat Gigi Becali și m-a înjurat o oră fără să se repete” + „Pentru mine, Steaua e FCSB”

1 lună in urmă 1

Gigi Becali l-a sunat în trecut pe Mihai Mironică, realizator Pro TV, jurnalistul fiind supus unei lungi seri de jigniri. Episodul s-a petrecut la scurt timp după ce omul de afaceri a preluat echipa roș-albastră.

De asemenea, comentatorul tv anunță faptul că pentru el Steaua e FCSB și că din cauza acestei afirmații a fost catalogat ca unul care ar primi bani din partea lui Becali.

Între Steaua și FCSB există un conflict vechi, desfășurat și în instanță, asupra palmaresului, istoriei, culorilor sau mărcii clubului.

Mihai Mironică: „M-a sunat Gigi Becali și m-a înjurat o oră fără să se repete”

„Pentru mine, Steaua e FCSB. Sunt foarte mulți oameni care știu că am această poziție. În zona de vest a orașului, unde sunt cei mai mulți steliști, există mesaje agresive pe ziduri la adresa mea. Cineva care a vrut să mă jignească zilele astea, mi-a trimis un mesaj agresiv. În ciuda acestor lucruri, spun tranșant că FCSB e Steaua.

Sunt acuzat că Gigi Becali îmi da bani și de aceea spun lucrul asta. N-am avut în 20 și ceva de ani, de când e el în fotbal, decât vreo două sau trei conversații telefonice. M-a sunat de fiecare dată. La prima conversație, m-a înjurat o ora fără să se repete. Are un potențial deosebit. Între timp, s-a schimbat, nu mai e ca atunci. Povestesc lucruri din 2000 sau 2001, când era altă persoană”, a declarat Mihai Mironica la Gold FM.

Mihai Mironică: „FCSB este Steaua”

„Nu mă interesează pe cine supăr, pe cine nu supăr, dar după părerea mea FCSB este Steaua. Din păcate, cei de la CSA Steaua nu vor să vorbească deloc despre acest subiect. Cei de la FCSB nu au nicio problema să vorbească. Dacă simți că dreptatea e de partea ta, ești cu atât mai prezent să susții cauza.

Ei reprezintă o instituție susținută din bani publici, deci transparență ar trebui să fie și mai mare. Totul e transparent când e vorba de bani publici, dar cei de la CSA Steaua aleg această secretomanie. Acolo unde ar trebui să fie cea mai bună transparență, acolo e cea mai mare opacitate” a mai spus jurnalistul pentru sursa citată.

De altfel, recent, Becali a fost acuzat de violență: „Când pleacă de la palat camerele, începe și dă cu piciorul în ei!”.

 

 

 

The post Mihai Mironică dezvăluie: „M-a sunat Gigi Becali și m-a înjurat o oră fără să se repete” + „Pentru mine, Steaua e FCSB” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă