Mihai Iosif, tras la răspundere de un fost președinte al Rapidului: „Domnule Iosif, ați fost secundul lui Grigore! Ați așteptat să plece el ca să faceți asta?” | EXCLUSIV ProSport Live

4 săptămâni in urmă 21

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid și colaboratorul emisiunii ProSport Live, a vorbit despre situația actuală a echipei giuleștene, dar și despre antrenorul Mihai Iosif.

Rapid s-a impus în fața celor de la Dunărea Călărași, cu scorul de 4-1, în cadrul etapei a doua din play-off-ul Ligii 2 și se află în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu FC U Craiova.

La finalul partidei, antrenorul Mihai Iosif a făcut o declarație care l-a deranjat pe Dinu Gheorghe, fost conducător în Giulești.

Dinu Gheorghe îl trage la răspundere pe Mihai Iosif

„Nu mi-a plăcut o parte a declarației lui Iosif. Întrebat ce s-a întâmplat la Rapid, a spus că a intervenit tactic și a reușit să aducă jocul aici. Domnule Iosif, ați fost secundul lui Grigore, de ce nu ați făcut asta și ca secundul lui? Sau ați așteptat să plece ca să veniți dumneavoastră cu ideile tactice? Mi se pare o declarație lipsită de fair-play. Grigore putea să nu îl oprească la Rapid dacă voia când a venit antrenor.

Eu spun că declarația asta nu trebuia făcută, dar e și el la început. Declarația asta nu e în regulă. Înseamnă că tu ai știut care sunt problemele tactice când era Grigore antrenor. Tu trebuia să îi spui lui Grigore Hai să facem așa! Și dacă Grigore nu făcea, era răspunderea lui. Drept dovadă că a și plecat”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Mihai Iosif, tras la răspundere de un fost președinte al Rapidului: „Domnule Iosif, ați fost secundul lui Grigore! Ați așteptat să plece el ca să faceți asta?” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă