Mihai Iosif, supărat pe arbitraj: "Doar greșeli în defavoarea noastră!" Care e cea mai mare dorință a sa

3 zile in urmă 9

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Antrenorul giuleștean a primit aprecierile tuturor, mai ales că nou-promovata a avut un start de sezon foarte bun, însă acum entuziasmul a început să se ducă, iar rezultatele nu mai sunt la fel de concrete.

Probleme de lot pentru Rapid

Rapid va avea un test dificil în următoarea etapă, când urmează să întâlnească formația campioană, CFR Cluj. Iosif spune că giuleștenii vor avea un meci greu, mai ales că există anumite probleme de sănătate ale unor jucători.

"Am avut două rezultate de egalitate în deplasare. Am făcut egal la Sepsi și am văzut că s-a făcut o tragedie, dar că am jucat cu un om în minus nu s-a mai spus. Nu am avut nici fundaș dreapta în anumite meciuri.

Jucăm cu echipa campioană, cu un antrenor care nu mai are nimic de dovedit, poate doar la națională. Am jucat cu Mioveni în Cupă și am venit cu 3 jucători loviți de acolo. Goge are entorsă, până și eu am entorsă", a spus tehnicianul Rapidului.

Baza PRO Rapid, marele vis al lui Mihai Iosif

Mihai Iosif a vorbit despre dificultățile pe care echipa le are în ceea ce privește pregătirea, asta în condițiile în care baza PRO Rapid se află în paragină, fiind abandonată de mai mulți ani.

"E o problemă majoră că nu avem baza noastră de pregătire. Ne mutăm zi de zi, depinde ce găsește clubul. Acum ne antrenăm pe la fostul IMGB, de două sau trei săptămâni. Ne afectează problemele astea, atât pe mine, cât și pe jucători. Sperăm că în ceasul al 12-lea o să recuperăm PRO Rapid. În Giulești, jucăm meciurile și atât. Maxim un antrenament, înainte de meci.

Principalul obiectiv administrativ ăsta ar trebui să fie. PRO Rapid și stadionul. Pretențiile urcaseră din cauza parcursului extraordinar pe care l-am avut. Nu suntem într-o situație prostă, ba chiar bună. Se spune că avem jucători de națională, dar nu e neapărat adevărat. Ei au fost propulsați de colectiv, că la începutul sezonului nu erau fotbaliști de națională.

Bineînțeles că CFR-ul este de bătut. Nu există echipă de nebătut. Prietenii în viață se văd în momentele dificile, mă refer și la conducere. Nu există nici o diferență între nimeni din club. Jucătorii sunt actorii principali, noi, ceilalți, încercăm să-i ajutăm pe ei", a mai spus Iosif.

Mihai Iosif, supărat pe arbitraj

Giuleștenii au contestat arbitrajul după ce au început să aibă rezultate negative, iar de multe ori au fost îndreptățiți să facă acest lucru.

"Am fost privați de foarte multe lucruri în anumite meciuri. Sperăm să nu se mai întâmple. Vrem doar un arbitraj corect, nu pro-Rapid, doar baza cu acest nume o vrem. Toți greșim, dar când toate ți se întâmplă numai ție, parcă nu mai e doar o greșeală. Fiecare se uita în grădina lui. Nu am avut nici o greșeala în favoarea noastră, doar în defavoare.

Alex Ioniță s-a antrenat și el cu noi de o lună de zile și sperăm să-l punem cât mai repede pe picioare. E acasă. Speră să redevină ceea ce fost și chiar mai bun de atât. E foarte serios, foarte motivat, un baiat educat, civilizat, care iubește fotbalul și mai are multe de demonstrat", a spus Mihai Iosif, la Digi Sport Special.

Etichete: rapid , arbitraj , pro rapid , mihai iosif
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă