Mihai Iosif rămâne cu picioarele pe pământ după calificarea Rapidului în sferturi: „Nu avem ca obiectiv câștigarea Cupei României!”. Ce spune despre indicațiile de pe banca tehnică

1 lună in urmă 33

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, s-a bucurat pentru calificarea elevilor săi în sferturile de finală ale Cupei României, dar spune că giuleștenii nu și-au propus câștigarea trofeului, ci numai un parcurs cât mai lung în această competiție.

Rapid s-a calificat în sferturile cupei după ce a învins-o pe CS Mioveni în urma loviturilor de departajare, la finalul unui meci încheiat după ora 00:00. Antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, s-a declarat mulțumit de acest succes obținut în fața unei formații de prim eșalon, în contextul în care prim-divizionarele au de regulă adversari accesibili în această fază a competiției.

Tehnicianul este convins că formația sa a arătat foarte bine în toate meciurile disputate în acest sezon, excepție făcând câte o repriză, izolat.

Mihai Iosif nu știe la ce să se aștepte: „Încerc să fiu cât mai ponderat și vedem ce va fi”

Rapid s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a trecut de CS Mioveni și antrenorul Mihai Iosif și-a felicitat jucătorii după meci, însă era în continuare îngândurat din cauza lipsei Licenței Pro. Tehnicianul a spus că va face tot ce ține de el ca să nu mai urmeze alte suspendări din partea Federației Române de Fotbal, dar recunoaște că sunt momente când emoțiile îl depășesc și, astfel, e posibil să mai calce strâmb în viitor.

„Emoția oamenilor nu se poate stăpâni! La un meci de fotbal, toată lumea de pe băncile ambelor echipe țipă, se zbate. Încerc să fiu cât mai ponderat și vedem ce va fi. Nu cred că am provocat ceva până acum, nu am jignit. Vreau să fiu eu însumi, îmi place să spun ceea ce gândesc și să fac ceea ce simt. Dacă nu mi se va permite, o să încerc să mă supun regulamentelor și să fac ce este mai bine”, a declarat Mihai Iosif la finalul partidei.

Acesta a spus că Rapid nu are ca obiectiv câștigarea trofeului Cupei României, dar a recunoscut că și-ar dori un parcurs cât mai lung în această competiție. „Suntem fericiți că am câștigat, a fost un meci mai mult decât complicat, împotriva unei echipe de Liga 1. Nu avem ca obiectiv Cupa României, dar vom face tot ce se poate ca să mergem mai departe”, a mai spus Mihai Iosif.

Acesta a precizat că a ales să îl folosească pe Cristian Săpunaru împotriva lui CS Mioveni deoarece fundașul este suspendat pentru meciul de campionat cu FC Voluntari: „Am preferat să joace azi ca să aibă continuitate”.

The post Mihai Iosif rămâne cu picioarele pe pământ după calificarea Rapidului în sferturi: „Nu avem ca obiectiv câștigarea Cupei României!”. Ce spune despre indicațiile de pe banca tehnică appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă