Mihai Iosif prezintă atmosfera de la Rapid: „Unii jucători îmi spun pe nume. Cristian Săpunaru îmi zice Mister!”. Reacție de nota 10 despre propriul salariu

1 lună in urmă 32

Antrenorul rapidist Mihai Iosif le permite jucătorilor să îl strige pe numele mic, dar spune că sunt și excepții, printre care veteranul Cristian Săpunaru, care folosește apelativul lansat în Liga 1 de Cornel Dinu, „Mister”.

Mihai Iosif, în vârstă de 46 de ani, are o filosofie diferită de a celorlalți antrenori din România, fiind de părere că respectul jucătorilor nu stă în modul lor de adresare. Astfel, antrenorul nu este deranjat când unii dintre elevii săi îi spun „Miță”, și nu „Mister”.

Printre cei care păstrează eticheta se numără și Cristian Săpunaru, în vârstă de 37 de ani, care vrea să le dea un exemplu mai tinerilor săi colegi.

Mihai Iosif: „Cristian Săpunaru îmi spune Mister!”

Antrenorul rapidist Mihai Iosif nu le impune fotbaliștilor din lot să i se adreseze într-un fel anume, astfel că jucătorii mai experimentați, care nu sunt cu mult mai tineri decât el, își permit să îl strige pe nume sau după porecla „Miță”. Tehnicianul nu este deloc deranjat de acest aspect și precizează că fiecare își poate alege.

„Atmosfera o faci prin felul în care vorbeşti cu jucătorii, prin antrenamente, nu înseamnă distracţie. E important să îi poţi privi în ochi şi atunci când câştigă, dar şi atunci când pierd. Jucătorii, unii îmi spun pe nume, unii Mister. Respectul nu vine neapărat din apelativ. Cei mai experimentaţi îmi spun pe nume. Săpunaru îmi spune Mister, este un băiat cu mult bun simţ”, a declarat Mihai Iosif pentru Telekom Sport.

Mihai Iosif dezvăluie cum este salariul său pe lângă cel al lui Dan Petrescu

Dan Petrescu va câștiga la CFR aproximativ 300.000 de euro pe an, o sumă care depășește cu mult nivelul mediu al salariilor pe care le au antrenorii din Liga 1. Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a reacționat în stilul caracteristic când a fost rugat să compare remunerația sa cu veniturile omologului de la Cluj. „Nu prea rău, nici rău, foarte rău! Dar cred că toată Liga 1 e departe de suma aia, toţi antrenorii, toţi suntem foarte departe”, a mai spus Mihai Iosif pentru Telekom Sport.

The post Mihai Iosif prezintă atmosfera de la Rapid: „Unii jucători îmi spun pe nume. Cristian Săpunaru îmi zice Mister!”. Reacție de nota 10 despre propriul salariu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă