Mihai Iosif, o nouă replică memorabilă după Rapid - Dunărea Călărași 4-1

1 lună in urmă 20

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Iosif a oferit și o nouă replică memorabilă. Întrebat dacă are o baghetă magică, Mihai Iosif a surprins pe toată lumea: "Ne bucurăm mai cu capul pe umeri. Dacă aveam o baghetă magică o înviam pe mama!

Băieții au înțeles totul foarte bine, suntem un grup, nu există ei și eu. Și noi am avut absenți. La 4-1 nu cred că mai putem comenta arbitrajul. Nu am văzut nicio fază, nu mă pot pronunța. Ca să joci la Rapid, atitudinea este primordială. Aici trebuie să trăiești fiecare meci la intensitate maximă.

Lupta pentru promovare este deschisă și foarte, foarte greu. Toate echipele au șanse egale. Dacă aș promova cu Rapidul ar fi un vis împlinit", a spus Mihai Iosif, după victoria cu Dunărea Călărași.

VIDEO Rezumatul meciului Rapid - Dunărea Călărași 4-1

Rapidul a început în forță, când în minutul 8, Bălan a interceptat o centrare și a trimis balonul în bara transversală a Dunării Călărași. Cătălin Hlistei a deschis scorul în minutul 23, iar 4 minute mai târziu Andrei Bălan a transformat o lovitură de pedeapsă.

Dunărea Călărași a redus din diferență în minutul 33, când Ciucur i-a pasat în fața porții lui Cristi Bud care l-a învins pe portarul Rapidului. Pănoiu a marcat pentru 3-1, în minutul 53, dar scorul final a fost stabilit în minutul 90, când Ursu a marcat din interiorul careului, după ce a profitat de o pasă pe culoar trimisă de Barbu.

Clasament play-off Liga 2

Etichete: antrenor rapid , rapid dunarea calarasi , meciuri rapid , video liga 2 , mihai iosif , mihai iosif rapid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă