Mihai Iosif, lăudat de Dumitru Dragomir: ”Are atâta minte grasul ăsta... de neînchipuit!”

2 luni in urmă 43

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Giuleștenii se pregătesc acum pentru meciul cu FCSB, ce poate fi urmărit duminică, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1. Înainte de derby, Dragomir l-a lăudat, în stilul caracteristic, pe Mihai Iosif, antrenorul Rapidului.

Dumitru Dragomir, despre Mihai Iosif: ”Are atâta minte grasul ăsta... de neînchipuit!”

„Eu am crezut că e totul întâmplător. Am participat la o discuție pe care a avut-o cu jucătorii… Băi, fraților! Are atâta minte grasul ăsta... de neînchipuit! Convingerea mea este că Rapid e între primele cinci echipe ale campionatului ca valoare. Au un patron tânăr care a știut ce să facă.

L-a adus și pe Niculae, care e tânăr, fără experiență, dar cu multă putere de muncă, și eu văd că are rezultate de când a venit. Acum l-au adus și pe Maftei, ăsta este un lucru absolut extraordinar! Faptul că l-au adus pe el și pe Gabi Răduță e un lucru nemaipomenit.”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Cu zece puncte, Rapid este pe locul doi după patru etape, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Giuleștenii vor avea, în următoarea etapă, primul examen cu adevărat dificil în Liga 1. vor juca pe Arena Națională în compania celor de la FCSB.

Bogdan Lobonț, despre Rapid - FCSB: ”O să fie sold-out”

„Sunt bucuros că Rapidul s-a întors în Liga 1, după șase ani. Cu siguranță, Arena Națională o să fie sold-out. Dacă eu sunt bucuros pentru acest lucru, vă imaginați suporterii celor două echipe. Într-adevăr, s-au schimbat multe în această perioadă. E un meci interesant, cu două echipe interesante”, a spus Lobonț, la conferința de presă.

  • Ultimul duel între Rapid și FCSB s-a înregistrat în februarie 2015, când formația de lângă Podul Grant s-a impus la limită, 1-0.
Etichete: rapid , dumitru dragomir , mihai iosif
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă