Mihai Iosif, despre momentul în care a rămas la bustul gol. „Nu am nici un fizic de Brad Pitt!” Propunere inedită pentru oficialii lui Rapid

2 luni in urmă 52

Mihai Iosif, antrenorul în vârstă de 46 de ani de al Rapid a vorbit despre momentul în care a rămas la bustul gol.

La finalul meciului câștigat de Rapid București cu FC Botoșani, scor 2-0, în etapa a 6-a din Liga 1, Mihai Iosif a fost „dezbărcat” de un fan al grupării din Giulești.

În momentul în care jucătorii luI Rapid s-au dus în zona în care se aflau suporterii grupării din Giulești, un fan i-a cerut antenorului să îi dea tricoul pe care îl purtase la partida cu FC Botoșani. Mihai Iosif s-a conformat și a rămas la bustul gol, iar imaginile cu el pe jumătate dezbrăcat au fost primite cu amuzament de către iubitorii sportului rege.

Mihai Iosif, despre momentul în care a rămas la bustul gol 

Mihai Iosif a explicat de ce a rămas aproape dezbrăcat la finalul meciului cu FC Botoșani și a explicat că a încercat să se acopere cu un alt tricou rapid, toate acestea deoarece nu seamănă cu Brad Pitt, actorul care a fost căsătorit cu Jennifer Aniston (2000 – 2005) și Angelina Jolie (2014 – 2019)

„Mi-am dat tricoul jos pentru că mi-l ceruse cineva din galerie, mi l-am pus imediat după aceea, nu am nici un fizic de Brad Pitt. Încerc să fiu un antrenor echilibrat, ponderat, atât în declarații cât și în comportament”, a spus Mihai Iosif pentru Pro TV.

Mihai Iosif vrea ca Rapid să vândă tricouri cu numele lui

Mihai Iosif a venit și cu o propunere inedită pentru oficialii lui Rapid. Antrenorul formației din Giulești crede că rapidiștii ar putea da lovitura  dacă ar scoate la vânzare tricouri cu numele său.

Meciul de fotbal dintre FC Botosani si Rapid Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 22 august 2021. © FOTO:Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES

Dați-le o idee celor de la marketing (n.r. să pună în vânzare tricouri cu numele său) și o să vadă dacă s-ar vinde, dar nu sunt Messi”, a mai spus antrenorul principal al celor de la Rapid, conform sursei citate mai sus.

The post Mihai Iosif, despre momentul în care a rămas la bustul gol. „Nu am nici un fizic de Brad Pitt!” Propunere inedită pentru oficialii lui Rapid appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă