Mihai Iosif, declarația serii după victoria cu Dunărea Călărași: „Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama”

3 săptămâni in urmă 22

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021, 21:07 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 21:35

Mihai Iosif (46 de ani), antrenorul lui Rapid, a comentat succesul cu Dunărea Călărași, scor 4-1, care i-a readus pe alb-vișinii pe primul loc în play-off-ul din Liga 2. 

Mihai Iosif, antrenorul care a resuscitat-o pe Rapid după ce a preluat postul de la Nicolae Grigore, a oferit declarația serii când a fost întrebat dacă are o baghetă magică cu care îi face pe alb-vișinii să joace bine: „Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama”. Mama antrenorului Rapidului a decedat în iulie 2020, pe când Mihai Iosif antrena „satelitul” alb-vișiniu.

„Am venit cu inima deschisă, am schimbat anumite chestii tactice și asta a fost. Băieții au înțeles tot foarte bine, aici suntem un grup, împreună. Nu suntem eu și ei, suntem doar noi. Luăm fiecare meci în parte. Suntem fericiți în acest moment, ne vom bucura în această seară și de mâine ne vom gândi la meciul de joi de la Timișoara. 

Ne bucurăm, dar cu capul pe umeri. Și noi am avut absenți, chiar foarte mulți. Rareș Ilie, Drăghiceanu, Zunic, Rareș Lazăr au venit după o accidentare, deci s-au echilibrat forțele din punctul ăsta de vedere. Cine intră pe teren trebuie să compenseze lipsa celor accidentați”, a adăugat Iosif. 

Mihai Iosif, despre golul anulat în Rapid - Dunărea Călărași

Iosif a abordat și subiectul golului anulat al adversarei de astăzi. În minutul 32, la 2-0 pentru Rapid, Dunărea a avut un gol valabil, anulat eronat de asistentul Adrian Vornicu.

„La 4-1 nu cred... E problema dânșilor, nu am comentat niciodată arbitrajul. Nu am revăzut nicio fază, nu mă pot pronunța”. 

Ca să joci la Rapid, atitudinea este primordială. Este un club unde trebuie să fii cu zâmbetul pe buze mereu, unde trebuie să trăiești fiecare meci, fiecare fază la intensitate maximă. Emoția este caracteristica principală a acestui club.

Lupta pentru promovare este deschisă, va fi acerbă, foarte, foarte grea. Absolut toate echipele au șanse egale, sunt toate de valoare apropiată. Dacă aș promova cu Rapidul, ar fi un vis împlinit.
- Mihai Iosif, antrenor Rapid

Clasament play-off Liga 2:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

FOTO + VIDEO Le-a scos mingea din poartă! Eroare gravă de arbitraj în Rapid - Dunărea Călărași

Cristi Pustai, dezlănțuit la interviu: „Boi în negru! M-am săturat, mă scot din sărite”

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă