Mihai Iosif continuă să primească întăriri! Ultimul fotbalist cu care s-au înțeles giuleștenii: ”Va pleca la Rapid”

1 lună in urmă 13

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Albert Stahl, fotbalistul de 22 de ani al Astrei, este aproape să ajungă la o înțelegere cu gruparea giuleșteană, potrivit spuselor lui Eugen Neagoe, antrenorul care a lucrat cu mijlocașul ofensiv sezonul trecut, la formația din Giurgiu.

Albert Stahl, aproape de Rapid

Din ce am înțeles, Stahl va pleca la Rapid. El e un jucător cu calități foarte bune, e jucător de viteză, de piciorul drept. Dă randament mai bun în partea dreaptă”, a declarat Eugen Neagoe, la emisiunea Liga Digisport.

Albert Stahl, fotbalist crescut la UTA Arad, a făcut pasul în 2019 la Astra Giurgiu, formație pentru care, stagiunea precedentă, la finalul căreia gruparea de la Dunăre a retrogradat în Liga 2, a evoluat în 33 de jocuri, reușind trei goluri și trei pase decisive.

În această perioadă de mercato, Rapid i-a mai transferat pe Alexandru Albu, Claudiu Belu-Iordache, Cristi Săpunaru, Junior Morais, Dragoș Grigore, Ljuban Crepulja, Nicolae Carnat, Romario Moise și Younes Bnou Marzouk.

Și Valentin Gheorghe poate pleca de la Astra

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Pe lângă Albert Stahl, în următoarea perioadă Astra îl poate pierde și pe Valentin Gheorghe, fotbalist cerut de Edi Iordănescu la FCSB.

Eugen Neagoe consideră că Valentin Gheorghe are calitățile necesare pentru a face față la FCSB, dar a și semnalat că jucătorul are două defecte.

Vali este un jucător tânăr, are 24 de ani. Este un jucător cu calități foarte bine. Are viteză foarte bună, poate să-și elimine adversarul cu ușurință.

Nu are o forță deosebită și nici nu-și folosește piciorul stâng. Nu-i va fi ușor, el dă cel mai bun randament în partea stângă, iar acolo FCSB are jucători valoroși. Sunt Octavian Popescu, Florinel Coman, Tănase, care poate juca și el acolo”, a transmis Eugen Neagoe.

Etichete: transferuri rapid , eugen neagoe , albert stahl
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă