Mihai Iosif, concluzii după egalul cu Farul: ”Doar asta ne-a lipsit” + explicații pentru momentul pregătit lui Gică Hagi

2 luni in urmă 49

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

La interviul de după joc, antrenorul Rapidului a transmis că, așa cum se și aștepta, duelul a fost echilibrat, ambele echipe având șansa să își adjudece cele trei puncte.

Concluziile lui Mihai Iosif, după Rapid - Farul 0-0

A fost un meci echilibrat, un rezultat corect. Au fost ocazii de ambele părți. A fost un spectacol deosebit și în tribune. Rezultatul este corect.

Nu se aștepta nimeni să avem un asemenea start, cum nu se aștepta nimeni să intrăm în play-off și cum nu se aștepta nimeni să promovăm.

Ne-a lipsit doar golul în meciul ăsta. Am fost combinativi, jocul nostru a fost destul de bun, dar n-am înscris. Puteam câștiga, dar puteam și pierde. Farul e o echipă bună, a încercat să ne surprindă prin schimbarea sistemului, dar nu ne-a surprins, pentru că am studiat foarte bine”, a declarat Mihai Iosif.

Antrenorul Rapidului a explicat și momentul de dinaintea jocului, când giuleștenii i-au pregătit lui Gheorghe Hagi un cadou, un buchet de flori și un tricou al clubului, dar și despre invitația adresată lui Ilie Dumitrescu, cel care n-a fost prezent la meciul cu Farul, însă va veni la inaugurarea arenei din Giulești.

L-am invitat pe Ilie Dumitrescu, a spus că vine la inaugurarea stadionului.

Noi respectăm valorile fotbalului românesc, respectăm sportul. Oamenii care au făcut istorie pentru România merită mai multă apreciere”, a anunțat Mihai Iosif.

Rapid, lider neînvins după meciul cu Farul

Rapid are șapte puncte după primele trei runde și fără gol primit.

Formația antrenată de Mihai Iosif este pe primul loc în Liga 1, dar poate fi devansată de CFR Cluj la finalul rundei, dacă ardelenii vor învinge Chindia Târgoviște în meciul programat sâmbătă, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: gheorghe hagi , ilie dumitrescu , rapid farul , mihai iosif
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă