Mihai Ianovschi, mesaj emoționant după egalul cu Universitatea Craiova. „Au făcut eforturi supraomenești”

4 săptămâni in urmă 37

FC Argeș este echipa revelație a acestui an. Trupa din Pitești a reușit să câștige un punct pe terenul Craiovei și a ajuns la partida cu numărul 7 fără înfrângere. Antrenorul Mihai Ianovschi a avut dedicație specială la finalul confruntării. Punctul din Bănie l-a dedicat celor care au curățat terenul de zăpadă la partida cu FCSB.

Universitatea Craiova – FC Argeș a fost un meci nebun, cu două goluri, trei bare, o eliminare și un penalty refuzat gazdelor, după atacul asupra lui Mihai Bălașa. Scorul a fost deschis de Ivan Mamut, care a reușit primul gol în Bănie, dar Malele a egalat pe tabelă, la doar câteva minute după ce a ratat incredibil, singur cu portarul Pigliacelli.

„Joc extrem de greu, însă acumulăm puncte şi asta e foarte important. Cred că evoluţia băieţilor şi încrederea pe care o au de la meci la meci contează enorm. Jucăm împotriva unor echipe mai bine cotate, dar încercăm să producem fotbal, iar rezultatele cred că bucură publicul piteştean”, a declarat antrenorul Mihai Ianovschi.

Reverență în fața oamenilor care au curățat terenul la meciul cu FCSB

Antrenorul formației din Trivale a transmis un mesaj la finalul partidei. Punctul de la Craiova a fost dedicat celor care au evitat anularea partidei FC Argeș – FCSB. Oamenii au muncit în frig și au curățat terenul de zăpadă.

„Chiar vreau să dedic aceste puncte oamenilor care au făcut eforturi supra omeneşti la meciul cu FCSB pentru a face terenul practicabil”, a declarat antrenorul formației vizitatoare.

FC Argeș se află pe locul 12, iar etapa viitoare înfruntă Sepsi, formație aflată pe locul 4.

„Cu siguranţă vom aborda şi meciul următor aşa cum le-am abordat pe toate. Am făcut apel la băieţi să rămânem modeşti, să ne pregătim bine şi să încercăm să scoatem maxim de el.

La momentul acesta am recâştigat încrederea, în primul rând a băieţilor. Mental, ei arată foarte bine. Atmosfera este foarte bună, iar cheia succesului a fost atitudinea şi liniştea pe care ne-au dat-o punctele adunate. Avem constanţă în joc şi în rezultate” a spus Ianovshi, după meci.

The post Mihai Ianovschi, mesaj emoționant după egalul cu Universitatea Craiova. „Au făcut eforturi supraomenești” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă