Mihai Găinuşă, jefuit în toiul zilei. Hoţul a furat din locuinţa prezentatorului, momentul a fost filmat – VIDEO

3 săptămâni in urmă 28

Mihai Găinuşă a postat un clip video cu momentul jafului şi i-a rugat pe urmăritorii săi de pe Facebook să-l ajute cu identificarea hoţului.

„Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris prezentatorul în descrierea videoclipului.

În imagini se observă cum hoţul se plimbă prin faţa casei lui Mihai Găinuşă, se uită în stânga şi în dreapta pentru a se asigura că nu-l vedea nimeni, iar apoi îşi face curaj şi sare gardul. După doar câteva secunde, deschide poarta pe interior şi iese cu o biciletă. Apoi pleacă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citeşte şi De ce nu mai prezintă Şerban Huidu „Cronica Cârcotaşilor” şi ce spune despre Mihai Găinuşă: „Nu mi-a mai răspuns la telefon”

Cu ce se ocupă acum Mihai Găinuşă şi de ce s-a retras din televiziune

Mihai Găinuşă a prezentat ani de zile Cronica Cârcotaşilor de la Prima Tv, împreună cu Şerban Huidu. Cei doi prezentatori s-au despărţit acum şapte ani. Huidu a rămas în televiziune, iar Mihai Găinuşă s-a ocupat de alte proiecte. Fostul prezentator are acum un job care îl mulţumeşte pe deplin. Lucrează în radio la Naţional Fm, are o emisiune în fiecare dimineaţă de la ora 7.00 la ora 10.00, alături de Oana Paraschiv.

Cei doi prezintă împreună ştirile zilei, le comentează, prezintă vremea şi au şi invitaţi.

În 2014, după 14 ani de televiziune, Mihai Găinuşă a decis să pornească pe un alt drum în viaţa lui.

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment.

Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici. Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim”, spunea fostul prezentator tv la vremea aceea.

Citiţi şi Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette: „Prostituție a existat și va exista cât e lumea”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă