Mihai Găinușă, furat în plină zi. Ce i-au sustras hoții fostei vedete Prima TV VIDEO

3 săptămâni in urmă 12

Mihai Găinușă a fost furat în plină zi. Ce au reușit să-i sustragă hoții? Vedeta de la Prima TV a rămas fără cuvinte în fața acestui scenariu. Escrocul a fost surprins de camerele de filmare din zona unde se afla acesta.

Mihai Găinușă are probleme cu hoții: ce i-au luat aceștia vedetei de la Prima TV?

Mihai Găinușă a fost furat de hoți. Aceștia au intrat în locuința vedetei de la Prima TV, dar au fost surprinși de camerele de luat vederi amplasate în zonă. Escrocii au pus ochii pe bicicleta fostului prezentator de la Cronica Cârcotașilor și i-au luat-o fără să se gândească prea mult.

Totul s-a întâmplat în toiul zilei, când un hoț i-a sustras bicicleta chiar din curtea casei. Vedeta a postat imaginile cu infractorul pe contul său de Facebook cu rugămintea ca urmăritorii să-l ajute să îl identifice cât mai rapid pe autorul jafului.

„Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris prezentatorul, în descrierea videoclipului.

În imaginile surprinse pe camerele video se poate observa cum hoțul se plimbă prin fața casei lui Mihai Găinușă să inspecteze ‘terenul’, ulterior se asigură în stânga și în drepata să nu îl vadă nimeni în timpul faptei, sare gardul, iar mai apoi deschide liniștit poarta, iese cu bicicleta și pleacă. De asemenea, amintim că și Dan Capatos a povestit în urmă cu câteva luni că i s-a furat bicicleta din curtea blocului în care stă.

„Munca silnică este soluția”

„Nu vom scapa niciodată de asemenea hoți care au si tupeu sa sara gardul,putea să fure o altă bicicleta dintr-o zonă publică,dar ales zona privată,i s-a pus pata pe bicicleta ta,si uitați-vă la tupeul său,ăsta poate ajunge sa intre si în casa omului,sa ucidă chiar doar ca sa își satisfacă gândurile sale de păcătos nenorocit.

Am fost prin alte țări si mi-era rusine sa zic ca sunt român din cauza acestor pușcăriabili care erau în acea perioadă pe prima pagină a ziarelor si genericul știrilor tv începea cu ei,în timp ce jefuiau un magazin!!”, a fost comentariul unui român.

Mihai Găinușă a replicat la scurt timp: „corect. Munca silnică era soluția.” Mai mulți internauți care au văzut clipul au mărturisit că au pățit și ei același lucru și că a devenit o obișnuiță în rândul hoților de acest gen. În timpul acesta alții s-au plâns de faptul că numai în România se poate întâmpla așa ceva.

The post Mihai Găinușă, furat în plină zi. Ce i-au sustras hoții fostei vedete Prima TV VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă