Mihai Gâdea a sărăcit în pandemie. Cum s-a prăbușit una dintre cele mai profitabile afaceri ale familiei

2 luni in urmă 37

Pandemia de coronavirus și-a lăsat amprenta asupra celor mai mulți dintre români, în ultimii doi ani. Ce a pățit soția lui Mihai Gâdea. Una dintre cele mai profitabile afaceri ale familiei lor este la pământ. Fanii vedetei de la Antena 3 au rămas fără cuvinte. Despre ce este vorba.

Cum ar fi sărăcit Mihai Gâdea în pandemie

Mihai Gâdea a trecut prin momente dificile în pandemia de coronavirus. Chiar dacă emisiunea lui de la Antena 3 a rămas neatinsă de probleme, una dintre cele mai profitabile afaceri ale familiei lor, deținută de soția celebrului prezentator TV este la pământ.

Este vorba despre o grădiniță pe care Agatha Kundri, partenera de viață a lui Mihai Gâdea, a deschis-o, acum câțiva ani, în centrul unui complex rezidențial din Capitală.

În contextul pandemic, foarte mulți părinți și-au retras copiii de la cursurile instituției respective, dat fiind faptul că locul a fost închis timp de mai multe luni, pentru a evita răspândirea virusului COVID-19 în rândul celor mici.

În anul 2019, grădinița deținută de soția vedetei de la Antena 3 avea 14 angajați. Cu toate astea, potrivit bilanțului depus la Ministerul Finanțelor pe anul 2020, în perioada pandemiei doar opt persoane au rămas să lucreze în instituție școlară.

Asta nu este tot. Cifra de afaceri a grădiniței Agathei Kundri s-a redus de două ori și jumătate, de la 903.000 pe care o avea în 2019 la 345.000 lei în 2020. Cu toate acestea, firma familiei Gâdea a reușit să înregistreze un mic profit, 842 lei, față de anul anterior când a terminat pe pierdere cu 48.000 lei.

Grădinița este deținută de soția lui Mihai Gâdea, Agatha Kundri, și sora acesteia Naomi Memete. Se pare că firma are datorii incredibile, de peste 100.000 de lei, deși au scăzut față de anul anterior. La sfârșitul anului 2020, grădinița mai avea în conturi suma de 21.500 lei. Ultima dată când societatea a înregistrat cifre atât de slabe a fost în anul 2015.

Mihai Gâdea, unul dintre cel mai bine plătiți prezentatori TV din România

Pe de altă parte, Mihai Gâdea rămâne unul dintre cel mai bine cotați moderatori TV din România, având un salariu uriaș la Antena 3.

Mihai Gâdea nu este doar gazda emisiunii ”Sinteza Zilei”, la cârma căreia se află de atâția ani. Jurnalistul ocupă, de asemenea, și funcția de director al stației Antena 3.

Potrivit celor de la bugetul.ro, Mihai Gâdea încasează un onorariu de aproximativ 15.000 de euro pe lună, la care se mai adaugă un fond lunar de 10.000 de euro de care se poate folosi fără să fie nevoie să justifice cheltuielile.

The post Mihai Gâdea a sărăcit în pandemie. Cum s-a prăbușit una dintre cele mai profitabile afaceri ale familiei appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă