Mihai Eșanu, reacția serii după calificarea în semifinalele Cupei: „Ce o vrea Dumnezeu…”. Cum și-a comentat greșeala de la gol

1 lună in urmă 3

Dinamo a ajuns în semifinalele Cupei României, după 3-1 cu Dunărea Călărași, iar portarul Mihai Eșanu a recunscut că echipa lui Ionel Gane a trecut prin momente grele în startul meciului.

Deși a greșit la golul gazdelor, Eșanu a fost printre cei mai buni de pe teren, după ce a avut trei intervenții excelente, în primele minute ale unui meci decis încă din prima repriză, după dubla lui Paul Anton.

Duelul dintre Dunărea Călărași și Dinamo a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Mihai Eșanu vrea Cupa României în tricoul lui Dinamo: „Nu mai sunt șanse la play-off!”

„Am început din nou slab meciul, mă bucur că am reușit să nu primim gol în începutul meciului. Nu îmi găsesc vreo explicație, trebuie să lucrăm la psihic. Cupa este principalul nostru obiectiv, șanse la play-off nu mai sunt. Ne dorim, vedem pas cu pas. Ce o vrea Dumnezeu”, a spus Mihai Eșanu, după victoria de la Călărași.

„Despre golul venit nu știu ce să zic. A fost o fază… am greșit, cred că am greșit”, a fost sincer portarul lui Dinamo.

Mihai Eșanu are parte de susținerea fanilor dinamoviști, însă portarul a fost lăudat și de staff-ul tehnic: „Sunt mândru de el, are o formă sportivă foarte bună și sper să o țină tot așa. De el depinde foarte mult. Este un tip ambițios care vrea să performeze. Până acum nu am văzut nicio diferență între el și portarii din trecutul recent ai lui Dinamo. Ba chiar a avut un plus Mihai. Eu îi spun lui ”Jerry” cine trebuie să apere din punctul meu de vedere, iar el, normal, are ultimul cuvânt pentru că este antrenorul principal”, a spus Cătălin Mulțescu, într-un interviu oferit pentru ProSport.

The post Mihai Eșanu, reacția serii după calificarea în semifinalele Cupei: „Ce o vrea Dumnezeu…”. Cum și-a comentat greșeala de la gol appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă