Mihai Eșanu, fără regrete după EURO U21: „Am dat totul, până la ultima picătură!”. Ce le-a transmis Adrian Mutu tricolorilor și ce spune despre rivalitatea cu Andrei Vlad | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 1

Mihai Eșanu, portarul în vârstă de 22 de ani al lui Dinamo, a oferit un interviu în exclusivitate pentru ProSport și a vorbit despre Campionatul European de tineret la care a participat sub comanda selecționerului Adrian Mutu.

Fotbalistul din „Ștefan cel Mare” a recunoscut că există o urmă de dezamăgire în rândul tricolorilor, însă asigură că aceștia au plecat cu capul sus de la Campionatul European U21 din Ungaria.

Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că Adrian Mutu le-a transmis să fie mulțumiți cu prestația de la turneul final și să nu aibă regrete.

Mihai Eșanu, fără regrete după EURO U21

„Suntem triști că nu ne-am calificat, dar nu putem fi triști în totalitate, pentru că știm că am dat toți 100% pentru echipă. Am fost ca o echipă și am dat totul să ne calificăm. Nu a fost să fie, e frustrant că alte echipe s-au calificat cu trei puncte și tu nu ai reușit cu cinci. Nu te bate Olanda, nu te bate Germania și nu poți să te califici…

Dar suntem mulțumiți pentru performața de la meciuri și plecăm cu capul sus. Suntem conștienți că nu avem ce să ne reproșăm. Am făcut tot ce a ținut de noi, am dat tot ce e mai bun din noi, până la ultima picătură, și lumea cred că a văzut, de la televizor, că băieții, la ultimul meci care a fost și cel mai greu, au alergat până nu au mai putut. S-a văzut și după meci, s-au trântit pe teren, nu neapărat din cauza supărării, ci erau epuizați total. Au dat tot ce aveau mai bun!

Așa a fost să fie, ne pare rău. Și acum când îmi aduc aminte așa și vă zic e așa un sentiment de supărare că îți doreai mai mult. Dar, după cum spuneam, plecăm cu fruntea sus, fără regrete, cum ne-a spus și Mister, cel mai important e să nu avem regrete”, a spus Mihai Eșanu, în exclusivitate pentru ProSport.

Mihai Eșanu, despre rivalitatea cu Andrei Vlad

Mihai Eșanu nu a prins niciun minut la turneul final, însă l-a încurajat și l-a felicitat sincer pe Andrei Vlad pentru evoluțiile foarte bune avute între buturile naționalei de tineret.

„L-am felicitat după fiecare meci, după fiecare paradă. Noi, portarii, și la echipă, și la lot, avem o relație mai specială față de restul echipei, ne mobilizăm altfel. E normal să îți dorești să joci, dar nu consider că e mentalitatea corectă să fii invidios. Mentalitatea corectă, după mine, e să dai 100% la antrenament și cine e mai bun să joace”, a mai spus Mihai Eșanu.

The post Mihai Eșanu, fără regrete după EURO U21: „Am dat totul, până la ultima picătură!”. Ce le-a transmis Adrian Mutu tricolorilor și ce spune despre rivalitatea cu Andrei Vlad | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă