Mihai Eșanu, declarații emoționante, după convocarea la naționala U21: „Cel mai frumos moment din viața mea. Am trecut prin multe, nici nu știam să citesc convocarea! Azi m-am trezit din vis”

1 lună in urmă 1

LIGA 1  ·  DINAMO - FC ARGEȘ 1-2

Portarul Mihai Eșanu (22 de ani) a avut sentimente amestecate în ultima săptămână. A prins lotul pentru Euro 2021, dar spune că a fost trezit la realitate de eșecul suferit de Dinamo cu FC Argeș, scor 1-2. +32 FOTO

Portarul Mihai Eșanu (22 de ani) a avut sentimente amestecate în ultima săptămână. A prins lotul pentru Euro 2021, dar spune că a fost trezit la realitate de eșecul suferit de Dinamo cu FC Argeș, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021, 22:29 / Actualizat luni, 15 martie 2021 22:46

Portarul Mihai Eșanu (22 de ani) a avut sentimente amestecate în ultima săptămână. A prins lotul pentru Euro 2021, dar spune că a fost trezit la realitate de eșecul suferit de Dinamo cu FC Argeș, scor 1-2. 

Dinamo - FC Argeș, totul AICI

„E cel mai frumos moment din viața mea. Am muncit mult pentru asta. Pe această cale vreau să mulțumesc familiei, prietenilor, tuturor antrenorilor cu care am lucrat, de la juniori, până acum la domnul Gane. Am trecut printr-o perioadă grea, nu știam dacă mai pot merge. E cel mai frumos lucru care putea să mi se întâmple. 

Eram în drum spre antrenament când am aflat. Nici nu știam să citesc foaia când am primit-o de la un delegat al clubului. Nu am mai primit niciodată așa ceva. Când am văzut pe site-ul FRF, au fost niște sentimente... Nu mi-au dat lacrimile. Eram în vestiar și nu am vrut să mă vadă băieții. Dar sigur îmi dădeau. E ca un vis, dar meciul ăsta m-a trezit”, a spus Mihai Eșanu, la Look Sport+. 

Am auzit ceva, că s-ar întoarce domnul Cortacero. Sper să nu vină deloc. A făcut prea mult rău. Nu mai poate repara nimic
- Mihai Eșanu

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FC Argeș 

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Argeș: 

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”FOTO+VIDEO. Gol superb în Dinamo - FC Argeș! Moment de măiestrie în Ștefan cel Mare

Problema a unui fermier german cu muncitorii români: Mă costă nervi și mă aplec eu să strâng

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILINȚĂ TOTALĂ: 'E un mincinos, un analfabet funcțional'
12:00 Tenis, WTA

Turneul din St Petersburg

Digi 2
17:00 Baschet M

CSM Focșani - BC CSU Sibiu

Digi 3, Telekom 3
17:30 Fotbal, Liga 1

Botoșani - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Baschet M

CSM Miercurea Ciuc - Argeș Pitești

Digi 3, Telekom 3
20:30 Fotbal, Liga 1

Dinamo - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga

Barcelona - Huesca

Digi 2, Telekom 2, Look Sport

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă