Mihai Călin, adevărul despre relația cu băiatul său. Cum se înțeleg cei doi

2 luni in urmă 12

Actorul Mihai Călin este o persoană discretă și evită să posteze imagini alături de familia sa pe rețelele de socializare. Acesta are un fiu adolescent, pe nume Matei.

Mihai Călin, adevărul despre relația cu băiatul său

Mihai Călin se mândrește și cu o soție superbă, pe nume Silvia. El a mărturisit că este încântat de relația pe care o are cu fiul său, spunând că este frumos să fii părinte de adolescent și că este o plăcere să vezi cum fiul se transformă ușor-ușor într-un bărbat.

„E super! Să îl vezi cum creşte, cum devine bărbat, încet-încet independent, cum face mişto de tine sau te judecă un pic… Suntem pe cale să traversăm cu brio adolescența.”, a povestit Mihai Călin pentru Viva.ro.

Mihai Călin a spus și că rolul de tată l-a schimbat într-o persoană mult mai responsabilă, așadar acum este mult mai atent la cum gestionează banii pe care îi aduce în casă.

„Nu cred că m-a schimbat, a fost o evoluție firească. Sunt mai responsabil, ca să zic aşa. Mai ales material, am o responsabilitate față de familia mea şi da, probabil că în felul ăsta m-a schimbat. Înainte trăiam aşa, mai de pe o zi pe alta, fără să îmi fac gânduri, dar cam aşa sunt toți părinții, sunt convins.”, a mai povestit actorul.

Ce sfaturi îi dă fiului său

Mihai Călin a mai spus și că își dorește să aibă o relația excelentă cu fiul său, iar asta și datorită faptului că vârsta adolescenței este una mai complicată. Însă se pare că actorul se descurcă de minune, deoarece a explicat că vrea ca Matei să aibă încredere în el.

„Foarte rar se transformă „Mate în „Matei. Simt că am autoritate asupra lui şi nu vreau să îmi facă pe plac el, renunțând la personalitatea lui. Mai ales în ultima perioadă, nu vreau să mă supăr sau să arăt că mă supăr, trebuie ca un adolescent să capete cât mai multă încredere din partea celorlalți.”, a mai adăugat Mihai Călin.

Cât despre sfaturile pe care i le dă fiului adolescent, Mihai Călin a precizat:

”Sunt mai multe (n.red. sfaturi): să aibă curaj, să fie corect şi să-i ajute pe alții.

Mihai Călin este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. El este cunoscut și pentru rolul lui Paul Andronic din celebrul serial ”Adela”, de la Antena 1. Actorul are vârsta de 53 de ani și a jucat în numeroase filme și seriale TV. Actorul a cunoscut-o pe soția sa în timpul studenției.

The post Mihai Călin, adevărul despre relația cu băiatul său. Cum se înțeleg cei doi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă