Mihai Bendeac mesaj-manifest după ce Dan Petrescu a refuzat naționala României! „400 de mii de euro??? Asta vă oprește? E secretul meu murdar! Știți care e scopul meu?”

3 săptămâni in urmă 22

Actorul Mihai Bendeac se implică în lupta pentru selecționer, publicând o scrisoare pe Facebook către Dan Petrescu.

Patronul CFR Cluj, Neluţu Varga, a anunţat că Dan Petrescu nu va prelua echipa naţională şi va rămâne la clujeni.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a refuzat să plece la echipa națională, iar conducerea clubului a achitat datoriile către jucători și staff tehnic.

Mihai Bendeac nu-l înțelege pe Dan Petrescu! „Dacă mor mâine, 10 generații sunt asigurate… O gură am și o gaură în cur”

Mihai Bendeac nu înțelege cum banii l-au împiedicat pe tehnicianul român să aleagă echipa națională.

„Domnule Petrescu, fac parte din generația care vă divinează. De ce? În primul rând ca jucător. Sunteți printre foarte puținii jucători români care au demostrat constanță și performanță atât la echipa națională cât și la un mare club european. Chiar și maestrul Hagi a reușit “dubla” asta abia spre final, la Galatasaray. Dumneavoastră ați fost și rămâneți o legendă la fuckin’ Chelsea! !!

Vă iubesc necondiționat. Secretul meu murdar este fotbalul. E pasiunea mea secretă. Știu istoria fotbalului românesc (și nu numai) în detaliu. Asta mă sperie, uneori”, a postat Mihai Bendeac.

„Oricum în afară de fotbal nu respir altceva”

„Domnule Petrescu… Banii mei din cont (exceptând apartamentul în care locuiesc și casa în care locuiesc părinții) sunt mai puțini decât sumele donate în ultimul an calendaristic. N-aș fi vrut să spun asta dar mă ajută în ceea ce urmează să argumentez…

E ireal cum o persoană precum dumneavoastră sau domnul Olăroiu nu puteți ajunge la punctul ăla al vieții în care intervine sentimentul de “Bă… Dacă mor mâine, din punct de vedere financiar, 10 generații sunt asigurate… O gură am și o gaură în cur… Oricum în afară de fotbal nu respir altceva.. Atât exist! Fotbal!!! E viața mea!!!”, a continuat acesta.

Ce mai înseamnă 400.000 de euro pentru Dan Petrescu?

„Domnule Petrescu… 400 de mii de euro??? Asta vă oprește? La banii dumneavoastră îi plăteam mâine. Da!!! Eu însumi! Nu-mi pot imagina fizic atâția bani cât ați agonisit. Știți care este scopul meu?

Să-mi asigur un trai decent până la sfârșitul vieții și, peste câțiva ani, să ajung în punctul în care să DONEZ tot ce câștig. Sună idealist. Utopic. Dar idealismul și utopia sunt singurele concepte pentru care merită să trăiești. Asta cred, asta simt”, a declarat cunsocutul antrenor.

The post Mihai Bendeac mesaj-manifest după ce Dan Petrescu a refuzat naționala României! „400 de mii de euro??? Asta vă oprește? E secretul meu murdar! Știți care e scopul meu?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă