Mihai Bendeac, mesaj despre conspiraționiști: ”Citiți comentariile. Luați-vă popcorn!!!”

1 lună in urmă 33

Mihai Bendeac s-a arătat, încă de la începutul pandemiei, responsabil în ceea ce privește purtatul măștii de protecție și respectarea măsurile care limitează răspândirea virusului. În plus, actorul a fost printre primele vedete din România care s-au îmbolnăvit de covid-19, însă din fericire el a avut o formă ușoară.

Mihai Bendeac, postare controversată pe Facebook

Acum, juratul iUmor și-a ieșit din fire și a postat un mesaj pe Facebook care a stârnit foarte multe reacții, lucru pe care l-a știut și Bendeac, în momentul în care l-a postat. El s-a arătat deranjat de oamenii care cred în conspirații legate de covid-19 și nu numai, spunând că ei sunt cei care vor muri în câteva luni de covid-19.

Actorul a transmis acest mesaj în contextul în care ultima săptămâna a fost una a protestelor. Oamenii au ieșit în stradă în număr destul de mare, în fiecare seară, protestând față de restricțiile impuse de autorități și, mai ales, față de măsura obligatorie de purtare a măștii de protecție.

„CINE SUNT CONSPIRAȚIONIȘTII?
Sau, mai bine spus, cine sunt cei care vor muri în continuare ca niște cretini din pricina COVID peste câteva luni.
Acum 2 ani, un domn pompier, în ultima lui zi de serviciu, a povestit următoarea întâmplare. Ajuns la un incendiu îngrozitor, oamenii i-au spus că e un bebeluș în casa care ardea. Omul nostru s-a aruncat în flăcări, riscându-și viața, și a găsit bebelușul prins în spatele unui dulap. Copilul avea deja arsuri. A luat copilul în brațe, s-a uitat împrejur și a descoperit singura cale liberă care mai rămăsese: un geam.
S-a dus către fereastră și a strigat colegilor: “Hai băăă! Luați-l!!!”
În acel moment, s-au auzit câteva voci urlând: “Nu-l dați pe geam, că încă nu e botezat!!!”.
Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza COVID.
Eu miercuri mă vaccinez.
Seară frumoasă și dați share!
PS – Nu vă lăsați îngrijorați de comentariile ce vor urma la această postare. Știința și inteligența nu se vor opinti în “Nu-l dați pe geam, că nu e botezat”! 🤗
PPS – Citiți comentariile. Luați-vă popcorn!!! 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ Jesus!”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac.

Ce reacție au avut oamenii la mesajul actorului

Mesajul actorului vine în contextul în care miercuri urmează să se vaccineze, îndemnându-i pe toți să facă la fel. Comentariile au început să curgă, iar printre multele mesaje care îl susțineau pe Bendeac, au apărut și oamenii care i-au atras atenția, într-un mod mai drăguț sau chiar violent, asupra faptului că jignește.
„Eu sunt printre cei care, cum spui tu, probabil ca vor muri ca niște cretini. Nu era cazul sa ii jignești pe cei care aleg sa fie de alta părere decât tine și care nu sunt putini. Asta spune ceva despre tine. Păcat. Unfollow”
„Nu ai decât sa te vaccinezi,și o poți face fără a te face auzit sau mediatizat,ne-am saturat se prostia asta de viroză numita covid,o sa murim mai degrabă de ceea ce are el ca nume sonor și propaganda in sine decât virusul propriu-zis,nu mai putem fi o bătaie de joc a gulerelor albe!”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea actorului.

The post Mihai Bendeac, mesaj despre conspiraționiști: ”Citiți comentariile. Luați-vă popcorn!!!” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă