Mihaela Rădulescu nu mai are nicio proprietate în România. Unde locuiește vedeta când vine în țară

1 lună in urmă 15


Mihaela Rădulescu e una dintre cele mai iubite și cunoscute vedete din România. De aproximativ 15 ani de zile, aceasta nu mai locuiește în țara natală, s-a stabilit la Monaco, alături de fiul ei. Vedeta revine însă aici ori de câte ori are un proiect.


În vârstă de 52 de ani, Mihaela Rădulescu se împarte între viața de la Monaco, alături de iubitul Felix Baumgartner, și viața din România, aici unde e una dintre cele mai apreciate celebrități.


Într-un interviu pentru Libertatea, vedeta a dezvăluit că la Monaco petrece cel mai mult timp, dar călătorește des și în jurul lumii alături de Felix Baumgartner, își sprijină partenerul întotdeauna. În România vine doar atunci când e implicată în proiecte de televiziune sau are diverse contracte cu anumite branduri.


A recunoscut că nu mai deține nicio proprietate aici, stă chiar la hotel.


„Nu mai am nimic. Nu. nu. Stau la hotel. Sunt un om care trăiește din valize. M-am obișnuit. Așa trăiesc de ani de zile. Am plecat de 15 ani totuși.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Libertatea.Într-un interviu recent, Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care a plecat din România în urmă cu 15 ani și s-a stabilit la Monaco.


„Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilui. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălui copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine.


Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo. Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”, a declarat vedeta de televiziune.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă