Mihaela Prigoană, în lacrimi la TV. Ce durere mare are în suflet soția lui Silviu Prigoană

4 săptămâni in urmă 17

Clipe dificile pentru Mihaela Prigoană. Soția celebrului afacerist român a izbucnit în plâns, în direct la TV. Ce amintiri dureroase nu au lăsat-o pe partenera lui Silviu Prigoană să-și potolească lacrimile.

De ce a plâns soția lui Silviu Prigoană în fața lui Teo Trandafir

Mihaela Prigoană i-a făcut declarații cutremurătoare lui Teo Trandafir, în cadrul emisiunii pe care vedeta o moderează la Kanal D. Soția lui Silviu Prigoană și-a serbat, recent, ziua de nume, fiind copleșită de urările de bine și multitudinea de mesaje frumoase pe care le-a primit de la prietenii săi virtuali și nu numai.

Soția controversatului afacerist nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns la Teo Show, când a venit vorba despre copiii săi. Mihaela Prigoană s-a emoționat atunci când a realizat cât de mult a trebuit să lupte pentru viața minunată pe care o are astăzi.

„Mă duc la serviciu, că trebuie să merg la serviciu, după aceea acasă, cu copiii, cu familia. În fiecare an primesc foarte multe urări și de oameni pe care îi cunosc, și de la oameni pe care nu-i cunosc. Mulțumesc tuturor. Sunt oameni care se gândesc la mine și mă bucură treaba asta.

Am primit de la copiii mei niște cadouri foarte frumoase. Ei, în fiecare an, îmi cumpără o carte sau mai multe cărți. În fiecare zi primesc cadouri. De la soț nu l-am primit, o să-l primesc probabil. Silviu e atent tot timpul cu mine, așa că…”, a declarat Mihaela Prigoană, în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

Care este cea mai mare dorință a Mihaelei Prigoană

Întrebată de moderatoarea emisiunii care este cea mai arzătoare dorință a sa, Mihaela Prigoană s-a emoționat atât de tare, încât a început să plângă, gândindu-se la copiii săi, pe care își dorește să-i vadă realizați în viață.

„Perioada în care suntem nu e una foarte strălucită, știm cu toții că traversăm o perioadă destul de grea. Sper să fim bine, să fim sănătoși și dacă știu că cei apropiați, cei din familie, prieteni și chiar toți oamenii, dacă știu că sunt sănătoși, eu mă bucur pentru asta.

În ultima perioadă mă gândesc că timpul trece foarte repede, îmi doresc tare mult să am mai mult timp cu copiii, atât. Îmi doresc să stau mai mult cu copiii, să-i văd cum cresc… dar situația în care suntem nu…

Pentru mine… copiii sunt totul. Copiii mei îmi fac în fiecare zi bucurii. Faptul că se trezesc sănătoși, faptul că sunt sănătoși, e lucru mare. Tot timpul pe care îl avem liber îl dedicăm copiilor. Îmi doresc să crească mari, sănătoși și să aibă o viață bună, o viață de familie bună, unită.”, a completat soția lui Silviu Prigoană la Kanal D.

The post Mihaela Prigoană, în lacrimi la TV. Ce durere mare are în suflet soția lui Silviu Prigoană appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă