Mihaela Găleanu, fosta şefă a Finanţelor din Arad, a murit în Italia: "Am vorbit cu ea şi nu i-am spus că o iubesc..."

1 lună in urmă 139

De Veronica Micu.
Publicat: 08.05.2021, 13:50.
Actualizat: 08.05.2021, 13:59

Mihaela Găleanu, fosta șefă a Administrației Finanțelor Publice din Arad, a murit la vârsta de 51 de ani, în Italia. Anunțul a fost făcut de fiica ei, pe o rețea de socializare.

Mihaela Găleanu, fosta şefă a Finanţelor din Arad, a murit în Italia

Facebook

Presa din Arad scrie că Mihaela Gălean se afla de mai mulți ani în Italia și suferea de o afecțiune gravă. Potrivit profilului ei de Facebook, fosta şefă a Finanţelor din Arad făcea voluntariat pe ambulanță, colaborând cu asociația COSP (Centro Operativo Soccorso Publico).

Femeia s-a stins joi, în locuința sa din Bedizzole, provincia Brescia din Lombardia, iar anunțul decesului a fost făcut de fiica sa.

"Din păcate va dau vestea că mamica mea Mihaela Galeanu s-a stins din viață. Mamica mea dragă si scumpă a pierdut si nu a putut să mai ducă pe picioare boala pe care o avea. Astazi am vorbit cu ea si nu i-am spus ca o iubesc.... pentru ultima oară. Acum iti spun HAIDE ACASA..... HAIDE... TE IUBESC ENORM INGERUL MEU PĂZITOR........ SPER CA ACOLO SUS SA NU MAI SUFERII SI SA FII FERITĂ.... MAMICA MEA...", a scris tânăra pe Paula I. pe Facebook.

Mihaela Găleanu, plânsă de prieteni şi familie

În urma ei, Mihaela Găleanu a lăsat o familie în lacrimi şi prieteni îndureraţi. Pe pagina de Facebook a femeii curg zeci de mesaje de condoleanţe.

Mihaela Gălean ar urma să fie adusă în țară și înmormântată la Arad.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă