Mihaela Galani, creatoarea unui important brand de încălţăminte, a murit la 33 de ani. Tânăra a fost găsită inconştientă în maşină

3 săptămâni in urmă 56

Mihaela Galani a fost găsită inconştientă în mașina ei. Ulterior, ea a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă pe drum a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea.

Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni„, a transmis echipa magazinului de încălţăminte Gemelli din Constanţa.

În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins de asemenea din viaţă.

Citeşte şi Asistentă medicală, moartă în condiţii suspecte de Crăciun. Avea doar 21 de ani

Într-un interviu acordat în noiembrie 2019 pentru wallstreet.ro, ea vorbea despre afacerea sa cu încălțăminte: „Am preluat împreună cu sora mea, din mers, business-ul parintilor şi, treptat, l-am facut să crească. Nu mi-am dorit antreprenoriatul per se ci l-am capatat atunci cand am realizat ca rolul meu in echipa Gemelli este sa gasesc solutii la toate obstacolele aparute zilnic in cadrul afacerii. Nu cred in titulatura de antreprenor . Cred in implicare, primcipii de Business, ancorare in realitatea sociala si scopuri

În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanta, Braila, Sibiu, Cluj si Oradea. 30% din vânzari vin din platforma online”.

Citeşte şi Influenceriţă găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet că are operaţii estetice

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă