Mihaela Buzărnescu trage tare pentru a accede pe tabloul principal de la Australian Open! Mesajul său pentru fani

1 lună in urmă 19

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Buzărnescu simte lipsa jocurilor la nivel înalt și așteaptă cu nerăbdare startul calificărilor turneului de Grand Slam de la Australian Open. A 137-a jucătoare a lumii a disputat doar două jocuri în 2020, ambele pierdute în minimum de seturi.

Galerie Foto

Cu câteva zile înainte de debutul noului sezon, Mihaela Buzărnescu a publicat un video de la antrenamentele sale și le-a transmis un mesaj fanilor: "În 2020, am realizat cât de important este să te bucuri de fiecare oportunitate pe care o ai să faci ceea ce iubeşti. În 2021, fiecare zi va fi dedicată dragostei mele supreme: tenisul. Mă simt foarte bine să revin pe teren şi să concurez din nou. Multe turnee se vor juca în acest an, sper", a scris sportiva de 32 de ani pe Instagram.

2,14 milioane de dolari a câștigat Mihaela Buzărnescu din tenis1 titlu WTA are în palmares (San Jose, 2018)20 este cea mai înaltă poziție atinsă de Buzărnescu în clasamentul WTA, în 2018

Mihaela Buzărnescu, pregătită de calificările de la Australian Open

Pandemia de coronavirus a dat peste cap organizarea turneului de la Australian Open. Programat inițial în perioada 18-31 ianuarie, competiția de Grand Slam va începe la data de 8 februarie 2021. Poate cea mai inedită decizie luată de organizatori este mutarea calificărilor în premieră în altă țară. Acestea se vor desfășura între 9-13 ianuarie, la Dubai.

Mihaela Buzărnescu, alături de Irina Bara (119 WTA), Monica Niculescu (144 WTA), Jaqueline Cristian (168 WTA), Laura Paar (193 WTA) și Gabriela Talabă (205 WTA) vor lupta în Emiratele Arabe Unite pentru un loc pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam al anului.

Pe tabloul principal sunt înscrise deja cinci sportive din România: Simona Halep (numărul 2 WTA), Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA). Jucătorii vor sosi în Australia, între 15 și 17 ianuarie și vor fi nevoiți să urmeze o perioadă de 14 zile de carantină, în care vor fi testați de minimum cinci ori pentru COVID-19.

Etichete: mihaela buzărnescu , australian open , calificari australian open dubai , antrenament mihaela buzarnescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă